Life

Videoclipul „Old Town Road” al lui Lil Nas X a depășit 1 miliard de vizionări pe YouTube

today12 august 2022

Fundal

Videoclipul muzical oficial „Old Town Road”, al lui Lil Nas X, cu Billy Ray Cyrus, s-a alăturat clubului YouTube Billion Views.

Realizarea marchează atât prima intrare a lui Lil Nas X, cât și a lui Cyrus la Clubul Billion Views de pe YouTube. Hibridul hip-hop/country a petrecut un record de 26 de săptămâni pe locul 1 în topul YouTube al melodiilor de top din S.U.A. și a stabilit recordul pentru cel mai lung loc consecutiv pe locul 1 în Billboard Hot 100, cu o perioadă de 19 săptămâni..

Între timp, versiunea de „film oficial” de 5 minute a „Old Town Road” de pe YouTube, cu Chris Rock, Diplo, Vince Staples și Rico Nasty, are aproape 650 de milioane de vizualizări până în prezent. La premiile Grammy 2020, videoclipul respectiv a luat acasă trofeul pentru cel mai bun videoclip muzical; „Old Town Road” a câștigat, de asemenea, premiul pentru cel mai bun duo/grup pop și a fost nominalizat pentru recordul anului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Lucrările de amenajare a zonelor Navrom și Jirlău sunt în grafic

Lucrările proiectului „Regenerarea spaţiului urban din Municipiul Călăraşi prin amenajarea spaţiilor verzi din zona de vest şi a spaţiului verde din zona de locuit Navrom” sunt în grafic. Potrivit informațiilor furnizate de către primarul Călărașiului, Marius Dulce, în fostul parc Navrom, s-au executat lucrări în proporție de 55%, iar în Zona de Vest (Bazinul Iazului Decantor Jirlău), în proporție de până în 20%. “Referitor la lucrările care se derulează în […]

today12 august 2022

0%