Actual

Vineri, Doru Octavian Dumitru va susține un spectacol la Călărași

today31 octombrie 2022

Fundal

Vineri, 4 Noiembrie, la ora 19:00 în sala “Barbu Stirbei” va avea loc un spectacol susținut de Doru Octavian Dumitru, One Man Show-Buricul pământului.

“Cred cu tot sufletul și bazat pe toată experiența mea profesională de până acum, în puterea vindecătoare a comediei. Cred că abilitatea de a râde inteligent rămâne cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, a tristeții și a stresului. Pentru mine, alături de credință și educație, râsul rămâne cea mai plăcută și pură formă de rezistență și purificare a spiritului uman.”, a declarat comediantul. Biletele se pot achiziționa de la Centrul Județean de Cultură și Creație călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

În avionul lui Kylie Jenner se servesc meniuri de lux

Kylie Jenner își face toate mofturile atunci când călătorește cu avionul. Meniurile de mâncare și băutură ale vedetei „Kardashians” de la bordul avionului ei privat de lux, Kylie Air, au fost dezvăluite în cel mai recent episod din serialul Hulu al familiei ei. Sora ei Kendall Jenner a împrumutat avionul pentru o călătorie cu prietenele Hailey Bieber și Justine Skye, iar fotografiile în prim-plan au arătat că oaspeții pot comanda […]

today21 octombrie 2022

0%