Administrație

Vizită de lucru pe șantierele din municipiul Călărași

today15 iunie 2023

Fundal

Ieri, primarul Marius Dulce s-a aflat din nou pe şantierul privind modernizarea străzilor Prel. Bucureşti şi respectiv Bucureşti.

Ieri pe Prel. Bucureşti s-a acţionat pe tronsonul cuprins între strada Nufărului şi str. Belşugului, turnându-se stratul de beton pentru montarea ulterioară a pavelelor. Pe tronsonul Tenaris – strada Mihai Viteazu se lucra ieri la înlocuirea bordurilor existente.

De asemenea, pe strada Bucureşti, continuă săpăturile pe tronsonul str. Gh. Lazăr – str. Al. Sahia, a menționat primarul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Întâlnire informală la sediul CJ Călărași, pe tema eficientizării serviciului public de salubrizare

Ieri, la cabinetul președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a avut loc o întâlnire informală cu reprezentanți ai administrațiilor publice locale și ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ecomanagement Salubris. ✔️ S-a făcut o analiză a stadiului actual al Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor, precum și a modalităților de modernizare și eficientizare a serviciului public de salubrizare în vederea respectării condițiilor de mediu, a țintelor asumate prin aplicația de finanțare, […]

today15 iunie 2023

0%