Life

Vor primi titluri regale copiii vitregi ai regelui Charles al III-lea?

today22 septembrie 2022

Fundal

Noul monarh al Marii Britanii, regele Charles al III-lea, este căsătorit cu regina consoartă Camilla, anterior ducesa de Cornwall.

Charles este tatăl prințului William, în vârstă de 40 de ani, și al prințului Harry, în vârstă de 38 de ani, împreună cu regretata sa soție Diana, Prințesa de Wales, în timp ce Camilla este mama lui Tom Parker Bowles, în vârstă de 47 de ani, și a Laurei Lopes, în vârstă de 44 de ani, împreună cu fostul ei soț Andrew Parker Bowles. Acum că Charles a urcat pe tron ​​în urma decesului Reginei Elisabeta a II-a, fanii regali se întrebă dacă copiii Camillei vor primi titluri regale?

Corespondentul regal online al revistei HELLO!, Danielle Stacey, dezvăluie : „Copiii vitregi ai regelui Charles, Tom și Laura, nu vor primi titluri regale, deoarece sunt legați de suveran doar prin căsătoria lui cu mama lor, Camilla, și nu sunt rude de sânge. „Și chiar dacă s-a raportat pe scară largă că Charles este în favoarea unei monarhii nu foarte drastică, este puțin probabil să acorde titluri copiilor săi vitregi”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară, joi, 22.09.2022, ora 16:30, în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS, cu următoarea ordine de zi: 📍 Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ,,Ridicarea interdicţiei de construire – Construire spaţii depozitare şi lotizare pentru construire”, situat în municipiul Călăraşi, strada Varianta Nord, nr. 34A. 📍 Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ,,Modernizare şi extindere staţie de […]

today22 septembrie 2022

0%