Neobișnuit

Vrei să numeri pinguinii? „Oficiul poștal Pinguin” din Antarctica face angajări

today4 mai 2022

Fundal

Se angajează un ofițer poștal la oficiul îndepărtat din Antarctica. Și dacă te pricepi la sortarea corespondenței, la vânzarea de mărci poștale și la numărarea pinguinilor, acesta ar putea fi jobul potrivit pentru tine.

Oficiul poștal din Port Lockroy, cunoscut și sub numele de „Oficiul poștal Pinguin”, este o destinație turistică populară pe insula Goudier, chiar lângă partea de vest a peninsulei Antarctice. Situl istoric primește aproximativ 18.000 de vizitatori în fiecare sezon. Și zona este plină de pinguini.

Un teritoriu britanic al Antarcticii, „Baza A” a lui Post Lockroy – care se află oficiul poștal – a fost înființată în 1944 și a funcționat ca o stație de cercetare britanică. Acum, este administrat de UK Antarctic Heritage Trust, care operează muzeul și magazinul de cadouri. Profitul din magazin sprijină renovările altor situri istorice din Antarctica.

Echipa UKAHT monitorizează, de asemenea, impactul vizitatorilor într-un studiu de mediu, care include numărarea numărului de pinguini – și pui de pinguini – de pe insulă. Studiul ajută la reglementarea numărului de vizitatori pe insulă și informează liniile directoare „pentru a se asigura că mediul este îngrijit corespunzător”, potrivit site-ului web al teritoriului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Divers

Câte viteze sunt pe biciclete electrice

Astazi poti cumpara o varietate de biciclete - de munte, de drum, de oras, sport, turistice - in magazinele de biciclete exista multe modele care difera atat ca design, cat si ca functionalitate. Aceste biciclete in mod normal ar trebui sa aiba schimbator de viteze. Exista biciclete Scott cu o singura viteza a caror viteza depinde doar de cadenta; pe astfel de biciclete, urcarea in deal sau mersul pe teren […]

today4 mai 2022

0%