Life

Vrei să te antrenezi cu Arnold Schwarzenegger? Te costă 150.000 dolari

today11 octombrie 2022

Fundal

Arnold Schwarzenegger a cerut și a primit 150.000 dolari pentru o sesiune de antrenament personal, asta pentru o cauză bună. Arnold Schwarzenegger a fost la Gold’s Gym Venice weekendul trecut, unde a participat la o licitație de caritate. Morris Flancbaum și familia sa au licitat 150.000 de dolari pentru a câștiga o sesiune de antrenament personal cu Terminatorul însuși. Un alt câștigător al licitației, deocamdată fără nume, a licitat tot 150.000 dolari pentru a se alătura distracției.

Veniturile licitației au fost livrate către After-School All-Stars, o organizație caritabilă pe care Arnold Schwarzenegger a fondat-o și în care este implicat din 2002. Organizația de caritate oferă programe după școală, exerciții și educație pentru 100.000 de copii din peste 60 de orașe.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Selena Gomez: „Sunt norocoasă că sunt în viață”

Selena Gomez izbucnește în lacrimi în primul trailer al viitorului ei documentar, „Selena Gomez: My Mind & Me”, împărtășind o parte asupra vieții ei și a problemelor de sănătate. „Toată viața mea, de când eram copil, am lucrat”, explică în lacrimi cântăreața „Lose You to Love Me”, 30 de ani. „Și nu vreau să fiu, gen, super faimoasă. Dar știu că, dacă sunt aici, trebuie să folosesc asta pentru totdeauna.” […]

today11 octombrie 2022

0%