Life

WhatsApp se transformă peste noapte în Telegram: schimbarea era așteptată

today4 noiembrie 2022

Fundal

WhatsApp face o treabă foarte bună, nu numai că își păstrează utilizatorii, ci și îi atrage pe alții noi. Secretul constă în actualizări frecvente și, nu de puține ori, funcții de „împrumut” de la concurență, Telegramă, Signal și multe altele.

WhatsApp a început să testeze un nou set de funcții pe partea Comunităților. Actualizarea, aflată în prezent în beta, va ajuta organizațiile de toate dimensiunile, cluburile, școlile și altele, să comunice mai bine. Comunitățile primesc o serie de opțiuni suplimentare din partea administrației, dar mai presus de toate, va include un mecanism de videoconferință cu până la 32 de participanți. În plus, vei putea începe foarte ușor diferite sondaje, dacă vrei să afli rapid părerea majorității. Dacă sunteți obișnuit să partajați fișiere mari, de până la 2 GB, veți putea face asta prin WhatsApp, fără a fi nevoie de WeTransfer sau alte instrumente similare.

Mai mult, conform TechCrunch, într-un singur grup în noua versiune de WhatsApp vei putea integra până la 1024 de utilizatori. Pentru a menține un fel de ordine prin această mulțime, administratorii vor putea șterge mesajele oricărui utilizator, probabil pe baza unor reguli prestabilite pentru grup. Este important de menționat că spre deosebire de grupurile de pe Facebook, comunitățile WhatsApp nu sunt indexate nicăieri, nu apar în nicio listă. Pentru a fi membru, ai nevoie de o invitație. Asta e. Nu le poți descoperi prin nicio altă metodă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Kate Middleton este din nou însărcinată? Regina Elisabeta a II-a ar fi știut despre sarcină

Prințesa de Wales Kate Middleton ar fi însărcinată cu al patrulea copil. Potrivit International Business Times, o persoană din interior a susținut că Kate și soțul prințului William i-au spus despre sarcină reginei Elisabeta a II-a înainte de a muri în septembrie. „Sunt vorbe pe care William i le-a spus reginei chiar înainte de moartea ei, ceea ce o face și mai mult o binecuvântare. Tocmai aflaseră. Era atât de […]

today3 noiembrie 2022

0%