Life

Will și Jada au divorțat acum 7 ani. Adevărul a ieșit la iveală

today13 octombrie 2023

Fundal

Căsătoria lui Jada Pinkett Smith cu actorul și producătorul Will Smith a fost subiectul a tot felul de zvonuri și judecăți de ani de zile.

Dar, în timp ce se credea că perechea este încă căsătorită, Pinkett Smith tocmai a dezvăluit că ea și Will au trăit „vieți separate” de mulți ani. Într-un interviu cu People înainte de lansarea memoriilor sale Worthy, ea dezvăluie că au fost de fapt despărțiți de șapte ani.

Încă ne dăm seama”, spune ea. „Am făcut o muncă foarte grea împreună. Ne-am iubit profund unul pe celălalt și ne vom da seama cum arată asta pentru noi.”

Actrița și acum autoarea a împărtășit, de asemenea, un extras din carte, povestind incidentul acum de la premiile Oscar pentru prima dată din propria ei perspectivă și modul în care s-a dovedit a fi un moment esențial pentru ea și Smith, care au mers pe roșu, ca o unitate de familie cu copiii lor Willow și Jaden.

La fel cum am crezut, el nu a putut să se abțină și mi-am dat ochii peste cap”, scrie ea despre gluma lui Rock. „Nu din cauza alopeciei mele, ci, sincer, despre oamenii pe care i-am întâlnit, a căror stare era mult mai rea decât a mea. Era într-adevăr o glumă foarte ușoară, așa cum au exprimat mulți, dar nu era vorba despre mine. Frustrant că majoritatea oamenilor par să nu înțeleagă cât de devastatoare poate fi alopecia. Mi s-a frânt inima pentru cei mulți care trăiesc în rușine, copiii care s-au sinucis după ce au fost tachinați și batjocoriți de colegii lor. Și acum, Oscarurile, în toată corectitudinea ei politică, a fost să întreb lumea dacă că este în regulă să faci glume în detrimentul unei femei care suferă de alopecie?

Ea a continuat explicând că atunci când Smith l-a pălmuit pe Rock, ea crezuse inițial că este un fel de cascadorie pe care cei doi comedianți o plănuiseră împreună.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ariana Grande a divorțat oficial. Fostul soț are interzis la interviuri

Fostul soț al Ariana Grande, Dalton Gomez, a fost de acord să-și protejeze confidențialitatea, fără a distribui nicio „casetă” sau înregistrare din căsnicia lor de doi ani. Potrivit noilor documente legale, fostul cuplu, care și-a finalizat divorțul săptămâna trecută, nu va da detalii despre terminarea căsniciei lor de scurtă durată, pe fondul informațiilor că s-a mutat cu iubitul ei Ethan Slater. Conform acordului lor de înțelegere, ambelor părți le este […]

today13 octombrie 2023

0%