Life

Will Smith a revenit cu postările comice pe rețelele de socializare

today25 august 2022

Fundal

Will Smith a stârnit o reacție uriașă cu cea mai recentă postare comică, pe Instagram. Actorul, în vârstă de 53 de ani, a revenit pe rețelele de socializare în weekend, cu un videoclip terifiant cu tarantulă, la aproape cinci luni după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscar pentru o glumă despre căderea părului a soției sale, Jada Pinkett Smith.

Starul The Fresh Prince of Bel-Air nu a avut scrupule să-și bată joc de sine în fața publicului său de 63,7 milioane de urmăritori pe Instagram. În noul clip, rapperul american a părut uluit în timp ce o femeie i-a spus: „Vor să încerce să te slăbească, vor încerca să-ți saboteze numele, vor încerca să facă tot ce pot pentru a te distruge. .”

Alături de clip, Will a scris: „Nimănui nu-i place să-i saboteze numele!” Prietenii săi celebri și fanii deopotrivă s-au grăbit să distribuie postare amuzantă, care a primit 340.112 aprecieri.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Au fost finalizate lucrările de asfaltare de pe strada Bărăganului

Au fost finalizate lucrările de asfaltare a carosabilului de pe strada Bărăganului, din municipiul Călărași, tronsonul cuprins între str. Borcea şi str. Ştirbei Vodă. „În curând vom demara şi lucrările de reabilitare a trotuarelor, lucrări ce vor fi executate de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi. În zona blocurilor 10 Nivele, avem în vedere şi amenajarea unui #oc de joacă precum şi a unor parcări de reşedinţă.”, ne-a informat primarul Marius […]

today25 august 2022

0%