Life

YouTube introduce emoji-urile de reacție

today30 martie 2022

Fundal

YouTube a venit cu o altă modalitate de a arăta ce simți despre un videoclip: emoji-urile de reacție. Similare celor de la postările de pe Facebook, site-ul de streaming video a început să testeze reacții emoji specifice timpului, pentru un grup mic de utilizatori pe platforma sa.

Aceasta înseamnă că spectatorii pot indica o reacție diferită la anumite momente din timpul videoclipului, cum ar fi un cadru sau refren pe care îl plac în mod deosebit. Alți utilizatori vor putea vedea cum au reacționat spectatorii de-a lungul unui videoclip, cu un panou de reacție separat, adăugat în secțiunea de comentarii, care afișează toate reacțiile emoji diferite.

Potrivit Google, reacțiile vor fi „anonime”, ceea ce înseamnă că nu se vor afișa utilizatorii care acordă diferite emoji-uri, ci numai aceste reacții în sine. „Testăm mai multe seturi de reacții și vom adăuga sau elimina reacții în funcție de modul în care decurge experimentul”, au declarat oficialii companiei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Curiozitate: ce plăcere vinovată are Regina Elisabeta în materie de fast-food

Când te gândești la meniul reginei Elisabeta este greu să îți imaginezi că pe masa majestății sale s-ar putea afla vreodată preparate tip fast-food. Ei bine, suverana are și ea o plăcere vinovată și, din când în când, le cere bucătarilor să i-o satisfacă. Fostul bucătar regal Darren McGrady, care a lucrat mai bine de un deceniu la Buckingham Palace, a dezvăluit că regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii […]

today29 martie 2022

0%