Life

Youtube motivează podcasterii care vor să treacă la format video. Aceștia pot primi și 300.000 de dolari

today9 martie 2022

Fundal

YouTube a început să piardă teren în fața Spotify încă de la marea mutarea lui Joe Rogan acum 2 ani. În aceste condiții platforma video motivează podcasterii să i se alăture cu un bonus financiar pentru cei care trec la format video.

Podcasterii pot primi până la 300.000 de dolari pentru a crea conţinut pe platformă. YouTube a remarcat faptul că au apărut tot mai multe podcasturi în ultimii 3 ani, mai ales în perioada lockdown-ului şi a pandemiei. A devenit o modalitate de a obţine venituri stabile, iar unii comedianţi au înlocuit cu succes turneele cu podcasturi, obţinând venituri considerabile. YouTube vrea acum să crească engagementul cu publicul prin trecerea la format video a celor care activau doar în zona audio.

Conform informaţiilor de la Bloomberg YouTube a intrat în contact cu podcasterii şi cu reţelele de podcasting, promiţând sume de până la 300.000 de dolari pentru a face trecerea la video. Show-urile şi creatorii individuali primesc în jur de 50.000 de dolari, iar reţelele mari de podcasturi primesc între 200.000 şi 300.000 de dolari. Pentru mulţi utilizatori YouTube e doar încă o platformă pe care îşi urcă podcastul audio, în afară de Anchor.fm, Spotify, iTunes, Apple Podcasts, Google Podcasts.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Un bărbat va merge la închisoare, pentru că a cheltuit ajutorul financiar de la stat pe un card Pokémon

Un bărbat din Georgia a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a recunoscut că a mințit pentru a obține un împrumut pentru asistență în caz de dezastre COVID-19, apoi a folosit o mare parte din bani pentru a-și cumpăra un card Pokémon. Vinath Oudomsine, în vârstă de 31 de ani, din Dublin, Georgia, a pledat vinovat pentru o acuzație de fraudă electronică. Judecătorul de district din SUA […]

today9 martie 2022

0%