Life

YouTube va difuza sezoane întregi de producții TV

today25 martie 2022

Fundal

Celebra platformă YouTube, ce are aproape 3 miliarde de utilizatori în întreaga lume, se transformă într-un nou tip de Netflix. Va difuza sezoane întregi de producții TV îndrăgite, potrivit Agenției de presă mondenă.

Reprezentanții YouTube au anunțat faptul că aduce o serie de modificări în favoarea celor aproape 3 miliarde de utilizatori. Celebra platformă de video streaming se transformă într-un nou tip de Netflix. Va difuza, în premieră, sezoane întregi de producții TV, gratuit.

Primii care vor beneficia de acest serviciu vor fi utilizatorii din Statele Unite. Aceștia vor avea acces la peste 4.000 de episoade din producții precum Hell’s Kitchen, Andromeda sau Heartland.

Întregul conținut va fi disponibil gratuit, însă producțiile vor conține reclame. Platforma își propune să vină cu aproximativ 100 de titluri noi săptămânal, a scris sursa citată.

În pandemie, YouTube a înregistrat o creștere cu 38%. Valoarea sa este acum de aproxiamtiv 23.9 miliarde de dolari.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cardi B va fi invitată în serialul animat Baby Shark, alături de Offset și fiica lor Kulture

În timp ce fanii încă așteaptă cel de-al doilea album de studio al lui Cardi B, aceștia vor avea șansa să o vadă într-o lumină cu totul nouă: prin lumea animației. Nickelodeon a anunțat că artista în vârstă de 29 de ani va fi invitată în serialul animat Baby Shark, alături de soțul ei, Offset, în vârstă de 30 de ani, și de fiica lor, Kulture, în vârstă de 3 […]

today25 martie 2022

0%