Administrație

Ziua Copilului, sărbătorită pe bicicletă

today1 iunie 2023

Fundal

Joi sărbătorim Ziua Internațională a Copilului, o zi în care zâmbetul și fericirea din priviri se împletesc. Cu mic cu mare, copiii din comuna Grădiștea au pedalat către premiile oferite de primăria călărășeană. Începând cu orele 10:00, cei micuții, acompaniați de propriile biciclete, s-au adunat în parcul din satul Rasa, urmând ca aceștia să pedaleze către premii: 7 biciclete care vor fi puse la dispoziția norocoșilor.

Ne-am gândit ca anul acesta să organizăm o plimbare cu bicicletele prin comună pentru a încuraja mișcarea. Toți cei prezenți au șansa de a câștiga una dintre cele șapte biciclete puse la dispoziție prin intermediul unei tombole organizate de Primăria Comunei Grădiștea“, a declarat pentru Canal SUD, Vasile Matei, primarul comunei Grădiștea.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Școlile din Călărași vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale

Iniţiat de Primăria Municipiului Călăraşi, proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe din Municipiul Călăraşi” a fost declarat eligibil. Finanţat prin PNRR, Componenta C15: Educație, Pilonul VI. Politici pentru noua generație, proiectul este în valoare de 23,917 milioane lei inclusiv TVA (aprox.4,78 milioane Euro). Obiectivul principal al prezentului proiect este reprezentat de dotarea cu echipamente TIC, mobilier și materiale […]

today1 iunie 2023

0%