Actual

Ziua Internațională a Cititului Împreună se va ține la Zoo Călărași

today30 ianuarie 2023

Fundal

Anul acesta Ziua Internațională a Cititului Împreună se va ține la Zoo Călărași! Tema ediției este : „O carte, un glas, multe urechi! „. Evenimentul va avea loc pe 1 Februarie, între orele 12.00-13.00, în sala 2 a păsărilor exotice unde este și expoziția de artă. 35 de micuți exploratori vor să le citească și animalelor poveștile lor preferate.

Copiii sunt de la Liceul Pedagogic ,,Ștefan Bănulescu”, Școala Gimnazială ,,Nicolae Titulescu” Călărași și Centrul Maternal Călărași. Vizitatorii sunt așteptați la Zoo cu mic și mare pentru a descoperi surprizele ce vor fi pregătite, de asemenea își pot aduce cu ei și cartea preferată pentru a citi împreună.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Ion Suruceanu va susține un spectacol la Călărași

Centrul Judetean de Cultura si Creatie îl aduce pe îndrăgitul cântăreţ Ion Suruceanu la Călărași. Pe 4 martie, ora 19.00, acesta va susține concertul “Sărut femeie, mâna ta!” la Sala Barbu Știrbei. Interpretul de muzică uşoară Ion Suruceanu s-a născut pe 9 septembrie 1949, în localitatea Suruceni, Ialoveni. După absolvirea şcolii din sat, şi-a continuat studiile la Colegiul de Muzică „Ştefan Neaga” (1964-1967), unde a studiat pianul şi fagotul. În […]

today30 ianuarie 2023

0%