Actual

Ziua Națională a Lecturii a fost marcată de Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu

today16 februarie 2023

Fundal

Ieri, 15 februarie, a fost Ziua Națională a Lecturii, iar cu această ocazie conducerea Bibliotecii Județene Alexandru Odobescu din Călărași și-a “mutat sediul” printre oameni, dăruind cărți în semn de mulțumire si apreciere pentru fiecare moment petrecut alături de această instituție.

Pentru că cei mici sunt în vacanță ne-am hotărât să scoatem noi biblioteca din sediu și să o aducem în sânul comunității. Suntem prezenți în zonele aglomerate ale orașului pentru a dărui oamenilor cărți și câte un semn de carte drept mulțumire și apreciere pentru că de fiecare dată trec pragul Bibliotecii Județene.” , a declarat pentru canalsud, Marinela Voivozeanu managerul Bibliotecii.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce a verificat lucrările din cadrul „Pietonalului”

Primarul Marius Dulce a verificat ieri stadiul lucrărilor derulate pe șantierul proiectului „𝐑𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧 𝐢̂𝐧 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐬𝐩𝐚𝐭̧𝐢𝐮 𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐩𝐢𝐞𝐭𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐢̂𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢” sau „Pietonalul”, aşa cum este cunoscut şi în rândul călărăşenilor. „Veştile sunt bune, lucrările avansează într-un ritm susținut. A început şi montarea stâlpilor de iluminat urmând ca în cel mai scurt timp să fie puși în funcțiune, alternativ, până […]

today16 februarie 2023

0%