Administrație

A fost sistată furnizarea apei potabile pe strada Crinului

today28 septembrie 2022

Fundal

Locuitorii de pe strada Crinului din municipiul Călărași au rămas fără apă la robinet în această dimineață. Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă în intersecția str.Grivița – Str. Crinului în această dimineață, furnizarea apei potabile a fost întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe str. Crinului.

„Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. Timpul estimat pentru remediere avarie este de 3 ore.”, este comunicatul publicat de Ecoaqua.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Khloé Kardashian are o relație amoroasă cu actorul Michele Morrone?

Este posibil ca vedetei Khloé Kardashian să-i fi trecut în sfârșit de fostul ei Tristan Thompson cu puțin ajutor de la actorul Michele Morrone. Vedeta de reality a participat sâmbătă la prezentarea de modă a mărcii din Milano, Italia, în sprijinul colaborării „#CiaoKim” a surorii ei Kim Kardashian. Cu toate acestea, toate privirile au fost în primul rând, după ce fanii au observat-o pe Khloé apropiindu-se de actorul din filmul […]

today27 septembrie 2022

0%