Life

Khloé Kardashian are o relație amoroasă cu actorul Michele Morrone?

today27 septembrie 2022

Fundal

Este posibil ca vedetei Khloé Kardashian să-i fi trecut în sfârșit de fostul ei Tristan Thompson cu puțin ajutor de la actorul Michele Morrone.

Vedeta de reality a participat sâmbătă la prezentarea de modă a mărcii din Milano, Italia, în sprijinul colaborării „#CiaoKim” a surorii ei Kim Kardashian. Cu toate acestea, toate privirile au fost în primul rând, după ce fanii au observat-o pe Khloé apropiindu-se de actorul din filmul 365 de zile, Michele Morrone. Cele două vedete au împărtășit mai momente de-a lungul evenimentului, în timp ce s-au așezat unul lângă celălalt în primul rând, unde li s-au alăturat cei trei copii mai mari ai lui Kim, North, Chicago și Saint, precum și Kris Jenner. Khloé și Morrone au pozat în culise la eveniment, poză pe care Morrone a postat-o ​​ulterior pe Instagram Stories.

Potrivit Entertainment Tonight, au fost văzuți împreună la petrecerea de după a lui Dolce, unde au fost văzuți unul în brațele celuilalt și vorbind îndeaproape unul cu altul la ureche.

Această potențială nouă poveste de dragoste vine după o săptămână dificilă pentru fondatoarea Good American, deoarece a trebuit să retrăiască ultimul scandal de înșelăciune al lui Thompson, care s-a desfășurat joi în premiera sezonului doi al filmului The Kardashians. În episod, Khloé și-a împărtășit experiența în care a primit al doilea copil cu fostul ei, dezvăluind că au făcut un transfer de embrioni pentru a avea copilul printr-o mamă surogat cu doar câteva zile înainte ca jucătorului NBA să i se fi născut un copil cu o altă femeie, pe nume Maralee Nichols. Vedeta a explicat în cadrul emisiunii că Thompson a încurajat-o să continue cu planurile lor de maternitate surogat, în ciuda faptului că știa despre copilul său cu Nichols tot timpul.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ben Affleck și Jennifer Lopez au semnat un acord că nu se vor înșela. Cât vor plăti dacă vor încălca acordul?

Prevenția este mai bună decât vindecarea, am auzit adesea această vorbă, dar te-ai gândit vreodată să aplici același lucru și în căsnicia ta? Ei bine, dacă tu nu ai, atunci a făcut-o altcineva. Vorbim despre noii căsătoriți Jennifer Lopez și Ben Affleck care își doresc ca mariajul lor să funcționeze, indiferent de ce, și s-au asigurat că așa va fi. Pentru a face acest lucru, tinerii căsătoriți au făcut un […]

today27 septembrie 2022

0%