Life

Ariana Grande a dispărut de pe Twitter

today29 decembrie 2021

Fundal

Ariana Grande și-a șters contul de Twitter fără nicio explicație vineri, 24 decembrie. Deși este încă activă pe Instagram, unde a postat recent o serie de fotografii, această decizie nu îi liniștește pe fanii, care se întreabă de ce a dispărut brusc.

Potrivit site-ului american People, contul de Twitter al vedetei a fost șters în Ajunul Crăciunului. Și speculațiile au apărut. Potrivit unor utilizatori de internet, Ariana ar fi luat această decizie în urma unui val de hărțuire cibernetică. Pentru alții, pur și simplu și-ar pregăti revenirea și ar dori să-și tachineze fanii. Indiferent, contul este încă inactiv la momentul scrierii acestui articol.

Contul ei de Instagram este încă online, dar cântăreața nu a abordat plecarea ei de pe Twitter. Cu toate acestea, ea și-a împărtășit dorințele: „Crăciun fericit! Mă gândesc la voi toți și vă doresc cele mai calde, fericite și sănătoase vremuri. Vă iubesc atat de mult”.

Unii dintre fanii ei îngrijorați i-au contactat managerul, pe Scooter Braun, pentru a se asigura că vedeta este în regulă. Acesta din urmă nu a răspuns întrebărilor.

Scris de: Bianca Bonnaire

Articolul precedent

Actual

TikTok a devenit cea mai accesată platformă din lume, detronând celebrul Google

Ar găsit Google un concurent mai puternic decât el? Potrivit studiilor, platforma americană nu mai este liderul celor mai vizitate site-uri din lume. În fruntea acestui clasament în 2021, tocmai a fost depășită de o aplicație la modă: TikTok. În 2020, rețeaua de socializare chineză a fost doar pe locul șapte în același clasament. În 2021, din ianuarie până în august, Google a dominat clasamentul. TikTok a preluat apoi poziția […]

today28 decembrie 2021

0%