Neobișnuit

Bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume a bătut recordul mondial la Jenga

today16 martie 2023

Fundal

Bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume a stabilit un nou record mondial Guinness pentru cel mai rapid timp în care a eliminat cinci blocuri Jenga cu limba.

Nick Stoeberl din Salinas, California, care a câștigat primul record mondial Guinness pentru cea mai lungă limba de 3,97 inci, a reușit să scoată cinci blocuri Jenga dintr-un stivă în 55,526 secunde.

Stoeberl, care își folosește limba și pentru a picta, a spus că recordul Guinness i-a schimbat viața. „Am reușit să merg în diferite țări și să văd diferite tipuri de culturi, să ies cu oameni importanți și să încerc diferite feluri de mâncare”, a spus el. „Este foarte distractiv, m-am uitat și am citit cărți când eram copil și, așadar, să fiu în ele este o onoare.”, scrie upi.com.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ce efecte au băuturile energizante asupra organismului

Care sunt cele mai populare băuturi la o petrecere? Britanicii au făcut studii și au tras concluzia: energizantele, alcoolul și sucurile de fructe - asa arată cocktail-ul preferat de tineri. Nu avem cercetări similare și în România, dar rezultatele se pot confirma direct, la centrul de toxicologie de la cel mai mare spital de pediatrie din tara. Băuturile energizante amplifică acțiunea alcoolului și sporesc efectele fumului de țigară. Băuturile energizante […]

today16 martie 2023

0%