Actual

Camila Cabello și-a vândut casa din Los Angeles cu 4.3 milioane de dolari

today30 decembrie 2021

Fundal

Artista în vârstă de 24 de ani și-a vândut locuința în stil mediteranean cu 4.3 milioane de dolari (cu 350.000 de dolari mai mult decât prețul de listare). Artista a fost reprezentată de Scott Moore, în timp ce Denise Rosner, o agentă imobiliară celebră din cadrul companiei Compass s-a ocupat de tranzacție.

Casa are o curte privată, finisaje de lux la interior, dar și pereți de sticlă care-i oferă o priveliște superbă asupra naturii și piscinei de exterior, astfel încât, așa cum se arată în descriere, cel/cea care a cumpărat-o se va simți ca într-o vacanță.

În plan personal, Camila s-a despărțit recent de Shawn Mendes, după doi ani de relație. Cei doi nu au oferit motive despre alegerea lor, dar le-au spus fanilor că încă se iubesc și vor rămâne prieteni mereu. Mai mult, Shawn a scos apoi o piesă, „It’ll Be Okay”, prin care transmite același mesaj.

Scris de: Bianca Bonnaire

Articolul precedent

Life

Ariana Grande a dispărut de pe Twitter

Ariana Grande și-a șters contul de Twitter fără nicio explicație vineri, 24 decembrie. Deși este încă activă pe Instagram, unde a postat recent o serie de fotografii, această decizie nu îi liniștește pe fanii, care se întreabă de ce a dispărut brusc. Potrivit site-ului american People, contul de Twitter al vedetei a fost șters în Ajunul Crăciunului. Și speculațiile au apărut. Potrivit unor utilizatori de internet, Ariana ar fi luat […]

today29 decembrie 2021

0%