Administrație

Câștigătorii Concursului de Scurt Metraje cu teme anticorupție

today30 mai 2023

Fundal

Astăzi când marcăm Ziua Aniversară a D.G.A., a avut loc festivitatea de premiere a celei de-a 5-a ediție a Concursului de Scurt Metraje cu teme anticorupție #ETIC (Elevii Transmit Integritatea cu Camera), organizat de DGA prin Serviciul Județean Anticorupție Călărași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași și Inspectoratul Școlar Județean Călărași.

📱 Sub îndrumarea unor cadre didactice inimoase și deopotrivă preocupate, elevi din cadrul a 5 licee călărășene “au vorbit” în filmulețele lor, realizate cu ajutorul telefonului mobil, despre efectele nocive pe care le are corupția asupra societății în ansamblul ei.

◾️ Câștigători sunt, de fapt, toți participanții care au dat dovadă de creativitate, inspirație, simț civic, maturitate și responsabilitate.

🏆 Juriul a decis să alcătuiască și un clasament, ocupanții primelor 3 locuri intrând fiecare în posesia câte unei diplome și biciclete iar pentru strădania lor și profesorii au fost premiați cu câte o tabletă, premiile, în valoare totală de 20 de mii de lei, fiind oferite de Primăria Municipiului Călărași.

🤝 Vă felicit, dragi elevi și profesori, pentru munca voastră, apreciez nu doar eforturile depuse ci și atitudinea voastră în fața acestui fenomen care continuă să lase urme însemnate în societate.

Să fiți siguri că ați făcut o treabă foarte bună!

𝐂𝐚̂𝐬̧𝐭𝐢𝐠𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢:

• 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 – Filmul „Admiterea”, realizat de elevii: Nicoleta Ciulianu, Alexandra – Maria Meșca, Maria – Alexandra Sandu și Marian-Rareș Pele, din cadrul Colegiului Național „Barbu Știrbei” Călărași; Profesor îndrumător: Cosmin Florescu;

• 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈 – Filmul „O linie, o viață…”, realizat de elevii: Iuliana – Aida Manole, Sonia Păpurică, Simona – Maria Tudorache și Florin – Laurențiu Stanciu, din cadrul Liceului Pedagogic „Ștefan Bănulescu” din Călărași; Profesor îndrumător: Mihaela Ion;

• 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 – Filmul „Prospect de corupție”, realizat de elevii: David – Nicolae Oprea, Maria – Daniela Ciocârlan, Mihaela – Maria State, din cadrul Colegiului Național „Barbu Știrbei” Călărași; Profesor îndrumător: Simona – Oana Mihai.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Nick Cannon a dezvăluit cât de mult plătește pentru întreținerea celor 12 copii ai săi

Nick Cannon a estimat recent că plătește peste 3 milioane de dolari pentru întreținerea anuală a copiilor săi. Gazda Celebrity Prank Wars are 12 copii: Rise, Powerful și Golden, cu Brittany Bell; Beautiful, Zion și Zillion, cu Abby De La Rosa; Halo și Zen- care a decedat, cu Alyssa Scott; Legendary Love cu Bre Tiesi; Onyx cu LaNisha Cole; Gemenii de 12 ani, Monroe și Marocan, cu Mariah Carey. Într-un […]

today30 mai 2023

0%