Divers

Ce trebuie să știi dacă îți dorești încălzire electrică în pardoseală

today22 mai 2021

Fundal
Descoperă azi câteva lucruri de care casa ta are nevoie!

Căldura prin podea? Da, se poate! Acum, în 2021, te poți bucura și în România de soluții performante ce combină frumusețea și durabilitatea pardoselii moderne cu confortul unui sistem electric de încălzire în pardoseală – ai astfel opțiunea ideală pentru a aduce un plus de lux în orice cameră a casei. Azi, aceste componente sunt concepute pentru a folosi o tehnologie de top ce se asigură că gresia, parchetul și șapa nu vor fi deteriorate (fiind montate corespunzător). Cablurile de încălzire pot fi plasate oriunde se dorește, pentru zone de încălzire personalizate, iar instalarea este rapidă și ușoară.

Grație acestor avantaje, pardoselile încălzite sunt incluse în mod obișnuit în construcția a numeroase case noi și facilități comerciale de astăzi. Atât sistemele de încălzire electrică, cât și cele cu agent termic, prin pardoseală, oferă în mod eficient o căldură uniformă, distribuită egal de la nivelul podelei până la a încălzi întreaga cameră.

Caracteristici și avantaje ale sistemului electric de încălzire prin pardoseală

Studiu de caz – instalație de încălzire prin pardoseală, montată sub gresie

Pe lângă faptul că funcționează cu energie regenerabilă, sistemele electrice de încălzire prin pardoseală operează silențios și nu prezintă părți mobile, deci nu necesită întreținere frecventă.

Acestea sunt caracteristici atractive, deoarece proprietarii de case nu vor să fie nevoiți să se îngrijoreze sau să plătească pentru controalele anuale, modificări ori întreținere frecventă a filtrelor. Și spre deosebire de sistemele cu aer forțat sau cu radiatoare, căldura este distribuită uniform de la podea în sus, oferind în mod eficient căldură confortabilă pentru întreaga cameră. Nu există locuri fierbinți sau reci, iar pardoseala încălzită oferă confort ideal copiilor mici care își petrec de obicei cea mai mare parte a timpului jucându-se pe podea.

Sistemele electrice radiante de încălzire prin pardoseală sunt eficiente pentru încălzirea unei varietăți de suprafețe de pardoseală, inclusiv gresie, piatră, parchet, lemn de esență tare și chiar și covoare. Magnum Heating – prin dealerul autorizat zonal CASE CĂLDUROASE aduce una dintre cele mai mari selecții de elemente de încălzire din industrie.

Căldura radiantă poate fi personalizată cu ușurință pentru a încălzi orice cameră din casă – ai confort oriunde te-ai afla. Datorită eficienței sale (practic vorbim de un sistem fără pierderi de căldură), căldura radiantă din podea poate oferi o economie de până la 15% a costurilor de încălzire față de metodele tradiționale de încălzire!

Sistemele radiante de încălzire prin pardoseală sunt controlate de termostate avansate care folosesc atat un senzor, în podea, ce detectează temperatura podelei, cat și un senzor ambiental ce află temperatura camerei. Având în vedere numeroasele tipuri de sisteme electrice de încălzire prin pardoseală disponibile, este benefic pentru consumatori să poată discuta cu experții în căldură de la Case Călduroase pentru a afla despre caracteristicile și avantajele specifice fiecărui sistem și despre modul în care vor funcționa diferitele elemente de încălzire. când vine vorba de încălzirea tipurilor lor de pardoseală. Căldura radiantă poate fi instalată în siguranță pentru a încălzi practic toate tipurile de pardoseli tradiționale și moderne. În plus față de confortul sublim și eficiența de neegalat a pardoselilor electrice încălzite, acestea nu necesită întreținere, după cum am menționat și anterior.

Pe lângă faptul că oferă o gamă largă de produse de căldură radiantă din industrie, Case Călduroase oferă și soluții de izolare termică pentru pereți, poduri și mansarde include și construiește case în întreaga țară.

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Criză de Propilenglicol, poate duce către o creştere de preţ

Propilenglicolul este un compus chimic organic a cărui formulă chimică este C3H8O2. Compusul mai este cunoscut sub denumirile de 1,2-propane diol, 1,2 propylene glycol, 1,2-propandiol; 1,2-propylene glycol şi E1520. Este un important agent cu proprietăţi umectante, dispersante, conservante şi de omogenizare. Propilenglicolul este utilizat în industria farmaceutică, cosmetică, alimentară şi a lacurilor şi a vopselelor. Este compus esențial în producția soluțiilor dezinfectante, lichid țigară electronică, a soluțiilor de curăţare şi […]

today19 mai 2021

0%