Divers

Cele mai importante trenduri in materie de botine pentru sezonul rece

today3 noiembrie 2021

Fundal
Fiecare sezon aduce noi trenduri în materie de haine și încălțăminte, iar prezentările de modă pentru toamnă/iarnă 2021 nu fac vreo excepție. În esență, au câștigat popularitate piesele curajoase, culorile vibrante, detaliile neon și elemente inspirate din moda anilor ‘90.

Fiecare sezon aduce noi trenduri în materie de haine și încălțăminte, iar prezentările de modă pentru toamnă/iarnă 2021 nu fac vreo excepție. În esență, au câștigat popularitate piesele curajoase, culorile vibrante, detaliile neon și elemente inspirate din moda anilor ‘90.

Mai mult, tocurile subțiri și joase, denumite și tocuri kitten, revin printre favoritele designerilor. Pantofii și gențile au atras toate privirile acest sezon – în culori sclipitoare, cu aplicații metalice, sau nuanțe la polul opus, neutre, care dau impresia de a doua piele.

Noi am trecut pe listă câteva piese pe care trebuie să le ai: cizmele de ploaie, acum în varianta mini, precum și cizmele combat, de inspirație army, cu talpă groasă. Deși pot părea două stiluri total diferite, ele au câștigat popularitate acest sezon. Designerii nu renunță încă la detaliile supradimensionate, nici la utilizarea excesivă a șireturilor, însă aduc inovație, prin utilizarea culorilor vibrante și a sclipiciului. Fie că ne gândim la accesorii sau la piesă în sine, aceste detalii sunt peste tot. Botinele sunt cu siguranță preferatele noastre, însă vei afla mai multe despre ele în acest articol. Așadar, care sunt trendurile acestui sezon?

Botinele cu toc jos

Botinele cu toc kitten sunt cu siguranță favoritele acestui sezon. Ele se potrivesc indiferent de vreme, dar sunt deseori combinate cu outfituri office sau smart casual. Dacă cauți o variantă de încălțăminte care să se potrivească la orice, atunci asigură-te că arunci o privire pe Onefashionroom.ro. Poți găsi botine maro aici care se asortează cu blugi sau fuste, cu toc gros sau subțire, pentru ca tu să fii wow!

Deși culorile vibrante au fost în topul preferințelor acestui sezon, nu înseamnă că o pereche de botine neutre nu prinde bine în garderoba oricărei femei. Ele sunt avantajoase deoarece se potrivesc în orice combinație cromatică. Descoperă o selecție de botine negre de la 70 lei doar la OneFashionRoom!

Ghete și botine colorate

Chiar dacă vara s-a terminat, nu înseamnă că trebuie să treci la cromatică închisă. De altfel, încălțămintea colorată este cu siguranță o modalitate de a face o impresie surprinzătoare, deoarece reprezintă piese statement. Ce ne place la trendurile acestui sezon? Nuanțe pastelate, alb, neon, totul alături de o încălțăminte confortabilă pentru o toamnă veselă, plină de optimism!

În această categorie intră și botinele cu toc pătrat, deasupra gleznei. Dacă vrei să fii la curent cu ultimele apariții, atunci descoperă gama de botine albe de la 80 lei marca OneFashionRoom. Acestea avantajează rochiile din tricot sau outfiturile precum blugi și pulovere chunky, în nuanțe foarte vibrante. Nu uita să adaugi un palton roșu sau galben. Așa vei aduce un strop de fericire în ținutele tale!

Sursă imagini: onefashionroom.ro

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Bucură-te de beneficiile mierii în fiecare zi!

Din cele mai vechi timpuri, mierea a fost folosită atât ca hrană, cât și ca medicament. Este foarte bogată în compuși benefici ai plantelor și oferă mai multe beneficii pentru sănătate. Mierea este deosebit de sănătoasă atunci când este folosită în locul zahărului rafinat, care este 100% calorii goale.   Schimbarea zahărului obișnuit cu miere de înaltă calitate în dieta dumneavoastră poate îmbunătăți diferite aspecte ale sănătății inimii, deoarece s-a […]

today29 octombrie 2021

0%