Life

Cher a defilat într-un body din spandex, în timpul Săptămânii Modei de la Paris 2022

today30 septembrie 2022

Fundal

Îți vine să crezi? Cher a făcut o surpriză în timpul Săptămânii Modei de la Paris 2022, miercuri, încheind spectacolul Balmain într-un body negru, marmorat, strâmt, cu umeri îndrăzneți, împreună cu jambiere asortate. Starul pop în vârstă de 76 de ani s-a încălțat cu o pereche de cizme negre cu platformă, în timp ce hitul ei din 1998 „Strong Enough” se auzea pe fundal.

Cher a defilat alături de directorul de creație al lui Balmain, Olivier Rousteing. Iar producatorul de hituri „If I Could Turn Back Time” nu a fost singurul nume important de modelaj din spectacol; Ashley Graham și Kristen McMenamy s-au numărat printre cei din distribuție. Între timp, vedete precum Kylie Jenner, Brooklyn Beckham, Nicola Peltz și Dove Cameron au urmărit spectacolul din primul rând.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ce preparat culinar a interzis Regele Charles pe masa regală?

Regele Charles al III-lea este un monarh cu multe obiceiuri ciudate, de la care nu se abate niciodată. De exemplu, monarhul nu servește niciodată prânzul și servește destul de târziu micul dejun. La prânz, Charles preferă să se plimbe în jurul orei 13.00. El consideră că prânzul „un lux“ care îi răpește din timpul alocat muncii, potrivit lui Gordon Rayner, fost corespondent al Casei Regale. De asemenea, Regele Charles a […]

today30 septembrie 2022

0%