Administrație

Complexul de Agrement Dumbrava și Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași organizează ziua adopțiilor la ZOO

today9 septembrie 2022

Fundal

Complexul de Agrement Dumbrava organizează ziua adopțiilor la ZOO! Mâine, 10 septembrie, călărășenii sunt invitați la acest eveniment realizat în colaborare cu Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași, care se va desfășura în intervalul 9.30-13.30.

Evenimentul are ca scop încurajarea adopțiilor câinilor fără stăpân și totodată lansează un nou concept pentru Zoo Călărași și anume: adopția la distanță. Astfel, vizitatorii grădinii vor avea șansa să plece acasă cu un cățel sau cu un certificat de părinte adoptiv al unui animal sălbatic.

Pe listă se află 89 de animăluțe, printre care se numără cangurul pitic, crocodilul de nil, hipopotamul, ursul carpatin și zebra. Vor fi amenajate standuri de adopție unde organizatorii vor oferi toate informațiile de care vizitatorii au nevoie. De asemenea, vor fi organizate diverse activități pentru copii.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Lucrări de asfaltare în Independența

Pentru comuna Independența din Călărași a fost aprobat Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Potrivit primarului Gabriel Rădulescu, Ministerul Dezvoltării nu a aprobat toată suma necesară pentru asfaltarea străzilor, așadar diferența de trei kilometri va fi asfaltată din bugetul local. Săptămâna aceasta s-au început lucrările de asfaltare pentru trei bucăți de stradă din satul Potcoava, urmând ca de anul viitor să se asfalteze și celelalte străzi. “După ce am primit […]

today9 septembrie 2022

0%