Administrație

Lucrări de asfaltare în Independența

today9 septembrie 2022

Fundal

Pentru comuna Independența din Călărași a fost aprobat Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Potrivit primarului Gabriel Rădulescu, Ministerul Dezvoltării nu a aprobat toată suma necesară pentru asfaltarea străzilor, așadar diferența de trei kilometri va fi asfaltată din bugetul local. Săptămâna aceasta s-au început lucrările de asfaltare pentru trei bucăți de stradă din satul Potcoava, urmând ca de anul viitor să se asfalteze și celelalte străzi.

După ce am primit răspunsul de la Ministerul Dezvoltării că nu ne-au fost aprobați toți banii pentru asfaltarea străzilor diferența de 3 km va fi asfaltată din bugetul local. Chiar astăzi am început de defrisarea vegetației, de pregătire a șantierului pentru asfaltarea a trei bucăți de stradă din satul Potcoava și mai exact strada Smârdan, Prelungirea străzii Morii și strada Morii, într-o lungime de aproximativ 880 de metri și am certitudinea ca până la sfârsitul mandatului meu întreaga rețea rutieră din comuna Independența să fie asfaltată. Mai avem de asfaltat în afara programului Anghel Saligny 3,3 km dacă scădem cei aproximativ 900 de metri , pe care îi asfaltăm zilele viitoare, mai rămân undeva la 2,4 km, aceștia vor fi efectuați anul viitor. Am convingerea că după introducerea rețelei de apă în satul Vișinii și în satul Potcoava vom asfalta și celelalte bucăți de stradă, de exemplu în satul Vișinii mai este de asfaltat strada Stadionului care are o lungime de 1250 de metri, dar este foarte îngustă și dacă am asfalta-o ne-am vedea în imposibilitatea de a introduce rețea de apă pe acea stradă și am încercat să o luăm logic, întâi apa și apoi asfaltul, dar le garantez cetățenilor comunei Independența că la sfârșitul mandatului meu va fi 100% apă în satul Vișinii și Potcoava și toată infrastructura rutieră va fi asfaltată, absolut toată”, a declarat Gabriel Rădulescu edilul comunei Independența într-un interviu pentru canalsud.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

The Weeknd și-a pierdut vocea în timpul unui concert în Los Angeles

În timpul unui concert, ajuns la a patra melodie din turneul „After Hours Til Dawn”, cântărețul și compozitorul canadian a surprins publicul, ieșind de pe scenă pentru că nu mai reușea să cânte. TMZ a raportat că artistul a fugit și „încerca să-și dea seama ce să facă pentru că nu mai avea voce. Ceva s-a întâmplat în timpul cântecului precedent – ​​el a țipat și se pare că i-ai […]

today8 septembrie 2022

0%