Life

The Weeknd și-a pierdut vocea în timpul unui concert în Los Angeles

today8 septembrie 2022

Fundal

În timpul unui concert, ajuns la a patra melodie din turneul „After Hours Til Dawn”, cântărețul și compozitorul canadian a surprins publicul, ieșind de pe scenă pentru că nu mai reușea să cânte.

TMZ a raportat că artistul a fugit și „încerca să-și dea seama ce să facă pentru că nu mai avea voce. Ceva s-a întâmplat în timpul cântecului precedent – ​​el a țipat și se pare că i-ai explodat corzile vocale.”

Piesa a continuat doar instrumental, iar când The Weeknd a reapărut, el a spus publicului său: „mă ucide”, adăugând: „Nu pot să ofer concertul pe care îl așteptați”. Momentan nu se știe când The Weeknd se va întoarce la SoFi Stadium pentru a duce la bun sfârșit spectacolul. Artistul a explicat și pe Twitter ce s-a întâmplat.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Prințul William și Kate Middleton au vizitat noua școală a celor trei copii ai lor

Ducele și ducesa de Cambridge vor avea un timp de liniște, cel puțin câteva ore pe zi. Aceștia au fost surprinși zâmbind când i-au lăsat pe Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte în prima lor zi de școală. La sosirea lor la prestigioasa școală din Berkshire, familia a fost întâmpinată de directorul școlii Jonathan Perry. Middleton, în vârstă de 40 de ani, a îmbrăcat o rochie maro cu buline […]

today8 septembrie 2022

0%