Life

Prințul William și Kate Middleton au vizitat noua școală a celor trei copii ai lor

today8 septembrie 2022

Fundal

Ducele și ducesa de Cambridge vor avea un timp de liniște, cel puțin câteva ore pe zi. Aceștia au fost surprinși zâmbind când i-au lăsat pe Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte în prima lor zi de școală.

La sosirea lor la prestigioasa școală din Berkshire, familia a fost întâmpinată de directorul școlii Jonathan Perry. Middleton, în vârstă de 40 de ani, a îmbrăcat o rochie maro cu buline și o pereche de tocuri maro, în timp ce William, de 40 de ani, părea lustruit în pantaloni bleumarin și un blazer asortat.

Cei doi fii ai lor s-au asortat în noua lor uniformă școlară. Între timp, Charlotte, în vârstă de 7 ani, arăta perfect într-o rochie în carouri albastre și albe și cozi împletite. Luna trecută, familia a anunțat că cei trei copii își vor părăsi școlile din Londra, după ce familia s-a mutat la Windsor.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Cum vor arăta zgârie-norii vitorului? Rezultatele sunt de pe altă lume

Un artitect din New Delhi, Manas Batia, oferă o viziune radicală asupra viitorului, una în care clădirile rezidențiale sunt „turnuri de purificare a aerului” acoperite cu vegetație luxuriantă. Arhitectul și designerul computațional din New Delhi a adus conceptul la viață într-un set de elemente vizuale complicate. Structurile sale proiectate sunt prezentate înălțându-se deasupra unui oraș futurist, formele lor curbate inspirându-se din formele naturale. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că […]

today8 septembrie 2022

0%