Administrație

Consiliul Judeţean Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară

today13 iulie 2022

Fundal

Se convoacă, de îndată, Consiliul Judeţean Călăraşi, în şedinţă extraordinară, la data din data de 13 Iulie 2022, ora 10:00, cu următoarele proiecte pe ordinea de zi :

1.Proiect de hotărâre pentru modificarea indicatorilor tehnico-economici si actualizare a devizului general, ale obiectivului de investiție „MODERNIZAREA ȘI REABILITAREA DRUMULUI JUDEȚEAN– DJ 211D TRONSON DN21 (ȘTEFAN VODĂ)-LIBERTATEA – DN3B (DICHISENI) KM 13+500 – KM 41+500, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”.

2. Proiect de hotărâre privind transmiterea unui teren, aflat în domeniul public al Județului Călărași și administrarea Consiliului Judeţean Călăraşi, în administrarea Consiliului Local al Comunei Radovanu, pentru proiectul „Realizare alei pietonale paralele cu DJ 411, în comuna Radovanu, judeţul Călăraşi – Etapa II”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cameron Diaz spune că a fost folosită pentru traficul de substanțe ilegale în Maroc

Actrița americană, Cameron Diaz a spus că, la începutul carierei ei, a fost „folosită” fără știrea ei să facă contrabandă cu droguri în Maroc, cu doar câteva săptămâni înainte de a-și obține rolul care i-a schimbat viața „The Mask”. „Eram un catâr care transporta droguri în Maroc”, a spus Diaz într-un podcast publicat de ziarul britanic Mail Online. În cadrul aceluiași podcast, actrița în vârstă de 49 de ani a […]

today12 iulie 2022

0%