Administrație

Creșterea prețului la apă a fost impusă de condițiile semnării proiectului POIM, a declarat directorul Eduard Grama

today15 februarie 2023

Fundal

De câteva zile, pe rețelele de socializare, circulă o așa-zisă petiție împotriva prețului serviciilor de apă și canalizare, furnizate de SC Ecoaqua SA Călărași, inițiată de partidul AUR-Filiala Călărași. Această petiție a stârnit controverse în rândul cetățenilor, care nu sunt mulțumiți de creșterea prețului apei potabile. Directorul societății, Eduard Grama, susține că populația județului Călărași trebuie să știe că prețul actual al apei nu a fost o decizie exclusiv managerială, ci una impusă de condițiile semnării proiectului POIM și că nu doar Ecoaqua se află în această situație, ci toți operatorii regionali din țară.

Cât despre petiția AUR, Grama afirmă că aceasta nu este decât o metodă de creare a unei baze de date care va fi folosită în scop politic, potrivit canalsud.ro. ”Am observat și eu o euforie privind semnarea unei petiții care ar trebui, spun unii, să ne determine să micșorăm prețul apei. Vreau să lămuresc populația județului Călărași, beneficiară a serviciilor operatorului de apă și de canalizare, că prețul actual al apei nu a fost o decizie exclusiv managerială, ci una impusă de condițiile semnării proiectului POIM. Nu numai noi ne aflăm în această situație, ci toți operatorii regionali din țară. Petiția care urmează sa ajungă fizic sau online la dumneavoastră nu este decât o metodă de creare a unei baze de date folosită în scop politic”, declară directorul general al Ecoaqua Călărași, Eduard Grama, pe Facebook. 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

A fost semnat un acord pentru construirea unui pasaj la Lehliu Gară

Consiliul Județean Călărași, Primăria Lehliu-Gară și Ministerul Transporturilor au încheiat ieri, 14 februarie, un parteneriat care are ca scop realizarea unui “Pasaj de trecere la nivel de cale ferată, București-Constanța”. “Lehliu-Gară va avea pasaj! Este cel de-al doilea coridor rutier care se va ridica pe teritoriul județului Călărași, după cel de la Drajna, și care va decongestiona traficul în acest nod important de circulație. Împreună cu primarul orașului Lehliu-Gară, Iulian […]

today15 februarie 2023

0%