Life

Cum va fi împărțită moștenirea Reginei Elisabeta

today9 septembrie 2022

Fundal

Monarhia valorează 88 de miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes, iar Regina Elisabeta a deținut personal o fracțiune din aceasta. Se pare că 447 de milioane de dolari din banii acesteia ar trebui să meargă către familia ei.

85 de milioane de dolari, i-a primit când mama ei a murit și alte 12 milioane de dolari de la soțul ei, Philip. O mare parte a venitului ei a provenit și din Crown Estate – monarhul obține 15% din profitul proprietății mari, care a aparținut cândva monarhiei și valorează aproape 10 miliarde de dolari. Venitul respectiv a trecut direct succesorului ei, Charles, după moartea ei, pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Un venit separat și complet privat vine de la Ducatul de Lancaster, un alt portofoliu de terenuri și proprietăți, care este deținut de Suveran. De aici se obțin aproximativ 24 de milioane de dolari pe an. Și suma aceasta îi revine prințului Charles.

Marea întrebare este cui și-a lăsat banii”, Angela Levin, autoarea cărții „Camilla, Ducesa de Cornwall; De la Outcast la Future Queen Consort”, a spus The Post. „Averea a lăsat-o prințului Andrew sau prințului Harry? Oare merită?

Prințul Charles va avea o mulțime de bani odată ce a devenit rege, așa că este probabil ca regina să fi avut grijă de toți ceilalți copii și nepoți. „S-a raportat pe scară largă că Andrew este fiul preferat al reginei și este probabil că ea și-a pus deoparte o parte din averea ei pentru el”, a spus comentatorul regal Josh Rom. „Deși vrea să-și reactiveze imaginea, este puțin probabil să se întâmple asta. Asocierea lui cu Jeffrey Epstein și eșecul său de a tăia legăturile cu el, în ciuda faptului că știe despre unele dintre crimele sale, este ceva de care publicul, cu siguranță, nu va trece peste.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Miley Cyrus și tatăl ei Billy Ray Cyrus nu-și mai vorbesc

În urma despărțirii lui Billy Ray Cyrus de Tish Cyrus, starul Achy Breaky a avut o ceartă cu fiica lui, Miley. The Sun raportează că cei doi au avut mai multe reproșuri unul la adresa celuilalt și lucrurile au escaladat până la punctul în care și-au întrerupt comunicarea între ei, inclusiv să nu se mai urmărească pe Instagram. „Miley se referă la pace, dar nu a fost de acord cu […]

today9 septembrie 2022

0%