Life

Miley Cyrus și tatăl ei Billy Ray Cyrus nu-și mai vorbesc

today9 septembrie 2022

Fundal

În urma despărțirii lui Billy Ray Cyrus de Tish Cyrus, starul Achy Breaky a avut o ceartă cu fiica lui, Miley. The Sun raportează că cei doi au avut mai multe reproșuri unul la adresa celuilalt și lucrurile au escaladat până la punctul în care și-au întrerupt comunicarea între ei, inclusiv să nu se mai urmărească pe Instagram.

Miley se referă la pace, dar nu a fost de acord cu unele lucruri pe care le-a făcut tatăl ei. S-a escaladat cu adevărat și nu sunt în termeni buni”, a declarat o sursă publicației. „Au fost schimbate cuvinte despre ceea ce s-a întâmplat spre sfârșitul căsătoriei lui Billy și Tish”, a susținut persoana din interior, iar de atunci „în mod clar, ei văd lucrurile foarte diferit”.

Relația lor a ajuns la punctul în care nici tatăl, nici fiica nu sunt dispuși să facă primul pas și să-și remedieze diferențele. „Niciunul dintre ei nu este dornic să-și împace”, a spus persoana apropiată situației.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Complexul de Agrement Dumbrava și Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași organizează ziua adopțiilor la ZOO

Complexul de Agrement Dumbrava organizează ziua adopțiilor la ZOO! Mâine, 10 septembrie, călărășenii sunt invitați la acest eveniment realizat în colaborare cu Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași, care se va desfășura în intervalul 9.30-13.30. Evenimentul are ca scop încurajarea adopțiilor câinilor fără stăpân și totodată lansează un nou concept pentru Zoo Călărași și anume: adopția la distanță. Astfel, vizitatorii grădinii vor avea șansa să plece acasă cu […]

today9 septembrie 2022

0%