Divers

De ce să alegi anunțurile Facebook Ads și Instagram Ads pentru afacerea ta?

today16 iunie 2021

Fundal
Mulți oameni de afaceri se întreabă ce strategie să adopte pentru campaniile publicitare. De ce să alegă Facebook / Instagram Ads și nu Google Ads, de exemplu?

 

Fiecare alegere necesită timp și o investiție calculată, dar vă oferă rezultate, iar pentru servicii social media cel mai bine e sa apelezi la profesioniști. Agentia re7consulting din București adoptă cele mai inspirate strategii de marketing, oferind clienților promovare Social Media potrivită pentru fiecare business în parte.

Specialiștii de la aceasta agenție de marketing online au experiența utilizării Facebook Ads și Instagram Ads în contextul unor industrii diferite și abordări customizate pentru firme.

Puterea direcționării mesajului pe Facebook și Instagram:

În lume există astăzi peste 2 miliarde de utilizatori activi ale platformelor social media. În rândul acestor clienți , e momentul să plasezi din partea firmei tale o ofertă Social Media, adaptată business-ului tău.

Dacă deja îți cunoști bine ținta prin configurarea viitorilor clienți, Facebook Ads sau Instagram Ads sunt alegerea cea bună. Nu vei mai pierde timpul investind în obiective care nu te interesează neapărat.

Datorită diferitelor direcționări prin intermediul datelor socio-demografice, vei ajunge la persoane care poate nu au avut ideea de a-ți cumpăra produsul / serviciul în acel moment (spre deosebire de cuvintele cheie din Google Ads), dar există. Este foarte probabil ca acestea să fie interesate de anunțul tău și te vor avea în vedere pentru achiziții viitoare. Scopul unor campanii Facebook Ads sau Instagram Ads este de a ancora marca în mintea potențialilor clienți.

În funcție de afacerea ta și în conformitate cu logica de direcționare a potențialilor clienți, agenția social media formulează postări și anunțuri pe Facebook / Instagram. Direcționarea diferită va fi stabilită în funcție de strategia studiată a afacerii tale. Aceste servicii de marketing online se dovedesc valoroase atunci când dau rezultate măsurabile.

Este destul de simplu, dacă vrei să fii văzut, nu mai căuta, căci  Facebook / Instagram Ads este ceea ce ai nevoie. În funcție de activitatea firmei, Facebook / Instagram Ads sunt cele mai bune platforme potrivite pentru a evidenția marca din punct de vedere vizual.  Pentru fiecare din anunțurile companiei, poți alege ca pe lângă text să adaugi imagini, videoclipuri, carusele și colecții.

Facebook / Instagram Ads sunt niște instrument excelente pentru  promovarea afacerilor în Social media, în timp ce Google Ads este mai util pentru optimizarea pe motoarele de căutare.

Punctul forte al Facebook Ads și al Instagram Ads este că utilizatorul poate derula și răsfoi aceste postări pe rețele sociale în timp ce este provocat de un anunț anume.  Această strategie de promovare social media este ideală pentru lansarea unui produs nou sau pentru a câștiga reputație a mărcii, totuși forța intenției este mai mică pentru Facebook / Instagram Ads decât pentru Google Ads. Într-adevăr, atunci când lansezi o solicitare pe Google, te poziționezi ca o persoană cu un obiectiv de cercetare clar și precis. Apelând la cuvinte cheie, interesul utilizatorului este puternic, el știe exact ce caută, iar asta se numește forță a intenției.

Pe rețelele de socializare cu reclame Facebook și reclame Instagram, publicitatea vine la tine fără ca tu să fi căutat-o ​​neapărat, forța intenției este mai slabă, cu toate acestea o astfel de publicitate  face posibilă câștigarea notorietății și oferirea unei imagini deosebite mărcii tale prin publicitate vizuală sofisticată.

După cum știi, Instagram este acum deținut de Facebook, acest aspect nu trebuie trecut cu vederea. Pentru a crea un anunț Instagram trebuie să ai o pagină Facebook și un cont Facebook. Prin interfața campaniilor Facebook, poți rula acum campania ta publicitară pe ambele rețele sociale simultan: o dublă reușită! Deci, acum poți atinge obiectivele pe două rețele, iar ca bonus, campaniile pe Instagram sunt chiar mai ieftine decât pe Facebook. Agențiile specializate în promovare social media cunosc bine mecanismele de strategie pe ambele rețele de socializare iar rezultatul va fi un succes pentru compania ta.

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Inele cu piatră pe care să le faci cadou oricând

  O ocazie specială nu este singurul motiv pentru a face un cadou inedit, ci orice zi poate fi momentul perfect pentru a surprinde pe cineva drag. Astfel, nu trebuie să fii mereu cu ochii pe calendar pentru a nimeri acea zi notată acolo, fie că e aniversare de nume, zi de naștere sau sărbătorile marcate cu roșu, când facem cadouri cu atât mai mult.   Bijuteriile sunt acum acel […]

today11 iunie 2021

0%