Divers

Inele cu piatră pe care să le faci cadou oricând

today11 iunie 2021

Fundal

 

O ocazie specială nu este singurul motiv pentru a face un cadou inedit, ci orice zi poate fi momentul perfect pentru a surprinde pe cineva drag. Astfel, nu trebuie să fii mereu cu ochii pe calendar pentru a nimeri acea zi notată acolo, fie că e aniversare de nume, zi de naștere sau sărbătorile marcate cu roșu, când facem cadouri cu atât mai mult.

 

Bijuteriile sunt acum acel accesoriu de nelipsit în viața celor dragi nouă, iar cele cu pietre se poartă și de zi cu zi, pe lângă petrecerile elegante. Moda și trendurile se schimbă de la sezon la sezon și e bine să ții cont de ele.

Inelele de argint cu piatră sunt cele care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Acestea au puterea de a da încredere în sine și o eleganță peste care puțină lume va trece cu vederea.

De ce să alegi un inel cu piatră

Inelele cu pietre duc cu gândul la inelele de logodnă sau la cele de purtat la petreceri pompoase sau la sărbători când vin în vizită musafiri. Cu siguranță acestea au fost trenduri care au durat ani de zile. Însă acum ele s-au schimbat și iată că putem, și este chiar indicat, să purtăm inele cu piatră oricând dorim și când se asortează outfitului. Iar dacă ți se pare că acest lucru nu este posibil, trebuie să știi că regulile în modă s-au schimbat și nu există bijuterie care să nu se potrivească unui outfit. Lasă deoparte prejudecățile și permite-ți să strălucești zi de zi!

Fie că alegi să-ți faci ție un cadou un inel cu piatră sau unei persoane importante din viața ta, azi îți prezentăm modele de inele de argint cu piatră de la Indira care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă.

Inele de argint cu pietre semi-prețioase

Inel cu Malachit

Piatra de malachit este un mineral bogat în cupru, iar culoarea sa diferă de la verde pastel până la verde închis, acest fapt dăruindu-i o frumusețe aparte. Inelul din argint Empire te va cuceri atât cu ajutorul formei sale ovale care se potrivește pe orice tip de deget, cât și datorită diferitelor nuanțe de verde, care sunt specifice fiecărui inel în parte. Astfel, fiecare este unic datorită felului în care este procesată piatra.

Inel cu Zirconiu

Zirconiul este una dintre cele mai întâlnire pietre atunci când vine vorba despre bijuterii. Ea se aseamănă diamantului și pot fi ușor confundate. Inelul din argint Emma este potrivit outfiturilor de zi cu zi, cărora le oferă și un strop de eleganță datorită formei sale și a pietrei de zirconiu care se integrează perfect în design.

Inel cu Onix Negru

Onixul negru este acea piatră specială care va aduce mister oricărei purtătoare. Piatra neagră va transforma orice ținută în una specială, fie că vorbim despre cele de zi cu zi sau little black dress. Inelul Mystic Stone oferă, pe lângă mister, și acel strop de încredere de care e nevoie pentru a duce treaba la bun sfârșit.

Inel cu Piatra Lunii

Piatra Lunii este una dintre preferatele noastre și de fiecare dată când o vedem într-o bijuterie ne fascinează. Asta mai ales pentru că și culoarea acesteia se schimbă în funcție de cum bate lumina pe ea. Inelul din argint rose gold Selah este special atât datorită îmbinării dintre Piatra Lunii și pietrele de Zirconiu, cât și datorită culorii sale speciale: rose gold. Argintul placat cu aur roz este combinația câștigătoare atunci când îți dorești un plus de eleganță și unicitate.

Inel cu Ametist

Ametistul are acea culoare care va atrage orice privire. Iar inelul din argint Kaira dublează și cu forma pietrei, care nu este una standard, ci în funcție de cum ajunge aceasta în varianta neprocesată, la maeștri bijutieri care mai apoi o atașează inelului. Ceea ce îl face cu atât mai unic și special. Pe oricare îl vei alege, poți fi sigură că nu îl va mai avea nimeni altcineva.

Fie că îți faci ție un cadou sau cuiva drag, bijuteriile Indira vor ajunge oriunde frumos împachetate și alături de un certificat de garanție și autenticitate. Dacă nu ai nimerit din prima mărimea inelului, poți să îl trimiți înapoi fără niciun cost. De asemenea, pentru achiziții în viitor, poți adăuga comenzii și instrumentul care te va ajuta să măsori corect mărimea inelului – este gratis.

Alege să faci un cadou unic, indiferent de destinatar!

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Avantajele incalzirii prin pardoseala in sectorul HORECA

O scurta introducere in prezentarea solutiilor moderne de incalzire, pentru unitatile de cazare sau de alimentatie.   Pentru un plus de confort in spatii precum restaurante, hoteluri ori cafenele, tot mai multi proprietari sau administratori de astfel de afaceri aleg sistemele de incalzire in pardoseala. Comparativ cu solutiile clasice de incalzire (aer cald suflat/radiatoare), acestea ofera o atmosfera placuta, garanteaza un confort sporit - caldura se distribuie uniform pe intreaga […]

today4 iunie 2021

0%