Actual

Demi Lovato a făcut o schimbare drastică de look și s-a ras pe cap

today30 decembrie 2021

Fundal

Demi Lovato își dorește un nou început, așa că a făcut o schimbare drastică de look. Artista în vârstă de 29 de ani le-a făcut o surpriză celor 122 de milioane de urmăritori de la ea de pe Instagram – s-a ras pe cap. Demi a postat o serie de imagini cu noua tunsoare (dar și un selfie pe story), alături de hashtag-ul #freshstart.

Transformarea cântăreței vine după un an plin – și-a lansat cel de-al 7-lea album de studio, „Dancing with the Devil… the Art of Starting Over”, în aprilie, după o pauză de patru ani, iar apoi a dezvăluit fanilor că este non-binară, ceea ce înseamnă că identitatea ei de gen nu este exclusiv feminină sau masculină.

Scris de: Bianca Bonnaire

Articolul precedent

Actual

Camila Cabello și-a vândut casa din Los Angeles cu 4.3 milioane de dolari

Artista în vârstă de 24 de ani și-a vândut locuința în stil mediteranean cu 4.3 milioane de dolari (cu 350.000 de dolari mai mult decât prețul de listare). Artista a fost reprezentată de Scott Moore, în timp ce Denise Rosner, o agentă imobiliară celebră din cadrul companiei Compass s-a ocupat de tranzacție. Casa are o curte privată, finisaje de lux la interior, dar și pereți de sticlă care-i oferă o priveliște […]

today30 decembrie 2021

0%