Life

Femeile sunt mai fidele decât bărbaţii

today30 septembrie 2022

Fundal

Afirmaţia este încă valabilă însă doar “pe muchie de cuţit” şi nu pentru multă vreme de acum încolo, căci lucrurile sunt în continuă schimbare. Conform unui sondaj francez din 2017, 55% dintre bărbaţi şi 33% dintre femei au recunoscut că au fost infideli. Trebuie ţinut cont că, în urmă cu mai puţin de 50 de ani, în multe societăţi vestice, adulterul era considerat o infracţiune, iar femeile aveau de suferit mult mai mult decât bărbaţii de pe urma lui. Şi astăzi, societatea continuă să blameze femeile infidele, pe când bărbaţii scapă, de obicei, “basma curată”. Totuşi, tot mai multe femei se simt la fel de libere ca şi bărbaţii când vine vorba de imboldurile amoroase.

Femeile pun familia înaintea carierei

Majoritate oamenilor consideră familia mai importantă decât serviciul. Dar, unele persoane, femei sau bărbaţi, sunt considerate carieriste fiindcă pun profesia înaintea vieţii personale. Sondaje recente din SUA şi din Europa au arătat că tot mai multe femei pun pe primul loc cariera. De altfel, aproape tot atâtea femei cât bărbaţi a spus că pun pe locul secundar relaţia de dragoste.

Femeile vor relaţii serioase, în timp ce bărbaţii doresc doar sex

Ea ar vrea să se mărite şi să aibă copii, iar el caută doar o aventură de o noapte… Acest clişeu este valabil doar în filmele uşoare de la Hollywood. În realitate, atât bărbaţii, cât şi femeile au dorinţe şi aşteptări ce variază în funcţie de vârstă, circumstanţe şi poate chiar traume din copilărie. Studiile psihologilor au ajuns la concluzia că partenerul mai puţin interesat de sex şi mai mult axat pe întemeierea unei familii pate fi fie bărbatul, fie femeia.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cher a defilat într-un body din spandex, în timpul Săptămânii Modei de la Paris 2022

Îți vine să crezi? Cher a făcut o surpriză în timpul Săptămânii Modei de la Paris 2022, miercuri, încheind spectacolul Balmain într-un body negru, marmorat, strâmt, cu umeri îndrăzneți, împreună cu jambiere asortate. Starul pop în vârstă de 76 de ani s-a încălțat cu o pereche de cizme negre cu platformă, în timp ce hitul ei din 1998 „Strong Enough” se auzea pe fundal. Cher a defilat alături de directorul […]

today30 septembrie 2022

0%