Administrație

Înălțarea Domnului și Ziua eroilor au fost marcate în comuna Vîlcelele

today2 iunie 2022

Fundal

Comuna Vîlcelele a sărbătorit, astăzi, Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului. La festivitate au fost prezenți președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, subprefecții județului, Eugen Ilie și Virgiliu Diaconu, dar și alți reprezentanți ai instituțiilor călărășene.

Primarul comunei, Ionel Tatu, și invitații săi au comemorat eroii căzuți la datorie, aducându-le acestora un omagiu, prin depunerea unor coroane de flori la monumentele din localitățile Floroaica și Vîlcelele. Preotul comunei a oficiat slujba de pomenire a soldaților. După acest moment, elevii Școlii “Florența Albu” au susținut un moment artistic, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Jada Pinkett Smith vorbește deschis despre altercația lui Will Smith cu Chris Rock

Jada Pinkett Smith a făcut în sfârșit declarația mult așteptată pe care fanii au dorit să o audă cu privire la incidentul neplăcut de la Oscar dintre soțul ei, Will Smith, și comediantul Chris Rock. Vedeta a vorbit deschis după decernarea Premiilor Academiei, dezvăluind fanilor planurile de vindecare ale familiei ei. Iar acum a vorbit în direct la Red Table Talk, dezvăluindu-și dorințele ei atât pentru Will, cât și pentru […]

today2 iunie 2022

0%