Life

Inna lansează un nou album numit „Champagne Problems”

today10 ianuarie 2022

Fundal

2022 începe în forță pentru INNA, care își bucură fanii cu un nou album numit „Champagne Problems” și care are, în total, 15 piese, potrivit infomusic.ro.

Prima parte, lansată pe 7 ianuarie, conține 8 piese, printre care „Always On My Mind”, „Ready Set Go” și „Love Bizarre”.

Întregul album a fost compus în cadrul celor 16 zile de sesiune muzicală pe care artista le-a petrecut izolată într-o casă cu producători și compozitori, alături de care a lucrat pentru a lansa piese noi, dar și pentru a-i aduce pe fani și mai aproape de universul ei, prin cele 8 vloguri postate pe canalul de YouTube al artistei.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Divers

De ce să optezi pentru calculatoare refurbished

Recondiționarea calculatoarelor este o activitate minuțioasă care constă în mai multe etape și necesită competențe specifice din partea celor ce o practică. Această activitate presupune ștergerea de date, curățarea, testarea, instalarea software, ambalarea și multe alte procese ce trebuie parcurse minuțios pentru a realiza o recondiționare excelentă și în cele din urmă a ajunge cu succes la obținerea unui produs cu caracteristici similare celui nou-nouț. Ștergerea datelor Ștergerea datelor este […]

today4 ianuarie 2022

0%