Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck au sărbătorit dragostea făcându-și tatuaje

today15 februarie 2023

Fundal

Jennifer Lopez și Ben Affleck – care s-au căsătorit în august 2022 – și-au sărbătorit prima Zi a Îndrăgostiților ca cuplu căsătorit, făcându-și tatuaje. „Angajament ♾️ La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, iubirea mea 🤍”, a subtitrat actrița, în vârstă de 53 de ani, postând o serie de fotografii pe Instagram.

În imagine, J.Lo și-a arătat noul ei tatuaj cu semnul infinitului, cu o săgeată care lovește în mijloc. Simbolul – care este situat pe partea stângă – are „Jennifer” scris la un capăt și „Ben” pe celălalt. În mod similar, actorul „Argo” și-a tatuat două săgeți suprapuse chiar sub axilă, cu un „J” și un „B”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Creșterea prețului la apă a fost impusă de condițiile semnării proiectului POIM, a declarat directorul Eduard Grama

De câteva zile, pe rețelele de socializare, circulă o așa-zisă petiție împotriva prețului serviciilor de apă și canalizare, furnizate de SC Ecoaqua SA Călărași, inițiată de partidul AUR-Filiala Călărași. Această petiție a stârnit controverse în rândul cetățenilor, care nu sunt mulțumiți de creșterea prețului apei potabile. Directorul societății, Eduard Grama, susține că populația județului Călărași trebuie să știe că prețul actual al apei nu a fost o decizie exclusiv managerială, […]

today15 februarie 2023

0%