Life

John Cena a stabilit un record mondial la îndeplinirea dorințelor

today29 septembrie 2022

Fundal

După ce a învins aparent nenumărați inamici atât pe ring, cât și pe ecran, luptătorul și actorul american John Cena a mai punctat ceva. El a stabilit noul record pentru cele mai multe dorințe îndeplinite prin Fundația Make-A-Wish, organizația non-profit care ajută la îndeplinirea dorințelor copiilor grav bolnavi sau pe moarte, potrivit unui comunicat de presă recent al Guinness World Records.

Cena a atins recordul după ce a îndeplinit 650 de dorințe copiilor cu vârste cuprinse între doi și 18 ani ale căror familii au contactat Make-A-Wish, au declarat oficialii Guinness, care au verificat numărul pe 19 iulie. Site-ul Guinness World Records a salutat efortul drept „herculean” – nimeni altcineva nu a îndeplinit mai mult de 200 de dorințe.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Coolio, rapperul „Gangsta’s Paradise”, câștigător al unui Grammy, a murit la 59 de ani

Coolio, rapperul, producătorul și actorul câștigător de Grammy, cel mai bine cunoscut pentru hitul său din 1995 „Gangsta’s Paradise”, a murit. Avea 59 de ani. Managerul rapperului, Jarel Posey, a confirmat vestea pentru Variety, spunând că Coolio a murit în jurul orei 17:00. PT miercuri după-amiază. Potrivit TMZ, Coolio a fost găsit în casa unui prieten. „Suntem întristați de pierderea dragului nostru prieten, Coolio, care a murit în această după-amiază. […]

today29 septembrie 2022

0%