Life

Jucătorii de squash au participat la Dutch Junior Open 2022

today13 iulie 2022

Fundal

Lotul național de juniori pentru squash continuă să participe la competițiile internaționale. Ultima competiție fiind Dutch Junior Open 2022, un concurs cu un număr foarte mare de participanți din toate colțurile lumii.

După o pauză de doar două zile de la încheierea German Junior Open, juniorii lotului României au continuat seria de turnee internaționale cu participarea la Dutch Junior Open, unde au avut parte de o serie de meciuri grele, iar oboseala acumulată și-a spus cuvântul. La categoria BU13, David Focșanschi a terminat pe locul 15, David Petrescu pe locul 61 la BU15, iar Dumitru Goian pe locul 34 la BU19. La fete, Alexandra Ghiorghișor a obținut locul 24 la GU15, iar Timeea Dumitrașcu locul 35 la aceeași categorie. Andreea Ghiorghișor a terminat pe locul 13 la categoria GU19, potrivit canalsud.ro.

În ciuda faptului că am început concursul cu meciuri mai puțin reușite, ce este cu adevărat îmbucurător este faptul că pe parcursul turneului toți copiii au reușit să își ridice nivelul de joc și să obțină victorii importante cu jucători foarte buni. Trebuie să ne antrenăm mai mult și să ne concentrăm pe detaliile care fac diferența la acest nivel”, a declarat George Constantinescu, antrenor al lotului.

Andreea și Dumitru continuă pregătirea în vederea participării la campionatele mondiale ce se vor desfășura Nancy în perioada 11-16 august.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Comuna Chirnogi este în plină modernizare

Comuna Chirnogi, din județul Călărași, este în plină modernizare. Chiar ieri, 12 iulie 2022, a început asfaltarea a trei străzi din localitate. Investiția este asigurată din bugetul local al Primăriei Chirnogi, după cum ne-a declarat edilul comunei, Ștefan Ion. “În localitatea noastră, pe anumite străzi, este un sentiment de mulțumire, deoarece în anii trecuți și mai cu seamă în 2020, în campania electorală, eu le-am spus concetățenilor noștri că prin […]

today13 iulie 2022

0%