Life

Justin Bieber și-a amânat spectacolele din ultimul său turneu

today7 septembrie 2022

Fundal

Justin Bieber și-a scurtat turneul mondial reprogramat din cauza problemelor sale de sănătate, potrivit unei postări din TMZ. Cântărețul a spus că trebuie să ia o pauză de la spectacol „pentru sănătatea este prioritate”.

Într-o declarație, Bieber a scris: „La începutul acestui an, am făcut public despre lupta mea cu Sindromul Ramsay-Hunt, arătând că fața mea era parțial paralizată.

Ca urmare a acestei boli, nu am reușit să finalizez etapa din America de Nord a Turneului Justiției. După ce m-am odihnit și m-am consultat cu medicii, familia și echipa, am plecat în Europa în efortul de a continua turneul. „Am susținut șase spectacole live, dar mi-a fost greu. Weekendul trecut am cântat la Rock in Rio și le-am dat tot ce am oamenilor din Brazilia. După ce am coborât de pe scenă, epuizarea m-a cuprins și mi-am dat seama că trebuie să fac din sănătatea mea o prioritate chiar acum. Așa că o să iau o pauză de la turnee pentru moment. Voi fi bine, dar am nevoie de timp pentru a mă odihni. Am fost atât de mândru că aduc acest spectacol și mesajul nostru de dreptate în lume. Vă mulțumim pentru rugăciunile și sprijinul dumneavoastră, vă iubesc pe toți!”

Anunțul vine ca o surpriză, deoarece Bieber a postat fotografii de la apariția sa la festivalul Rock in Rio pe Instagram cu o seară înainte.

Turneul are încă 70 de concerte programate până în martie 2023; datele afectate sunt în America de Sud, Asia, Australia, Noua Zeelandă și Europa.

După întârzieri legate de pandemie, „Justice World Tour” al lui Bieber a fost lansat în martie, dar acesta și-a amânat turneul nord-american la începutul lunii iunie, după ce și-a anunțat lupta cu sindromul Ramsay Hunt. În cazul lui Bieber, virusul rar a provocat paralizie facială.

După ce și-a împărtășit diagnosticul pe Instagram pe 10 iunie, Bieber și-a amânat întâlnirile de la începutul lunii iunie la Washington, D.C., Toronto și New York City, apoi a urmat restul turneului din America de Nord.

După cum puteți vedea, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței mele. Această nară nu se mișcă. Deci, există o paralizie completă pe o parte a feței mele”, a spus Bieber într-un videoclip de două minute și jumătate, demonstrând starea sa.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Un nou studiu dezvăluie secretul modului în care „meduzele nemuritoare” întârzie îmbătrânirea

Oamenii de știință din Spania au deblocat codul genetic al „meduzei nemuritoare”, o creatură capabilă să revină în mod repetat la starea juvenilă, în speranța de a descoperi secretul longevității lor unice și de a găsi noi indicii despre îmbătrânirea umană. În studiul lor, publicat în Proceedings of the National Academy of Sciences, Maria Pascual-Torner, Victor Quesada și colegii de la Universitatea din Oviedo au cartografiat secvența genetică a Turritopsis […]

today7 septembrie 2022

0%