Actual

Mâine, la sala Barbu Știrbei va avea loc spectacolul concurs Sărbătoarea Primăverii

today16 martie 2023

Fundal

Primăria Municipiului Călărași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, organizează vineri, 17 martie 2023, începând cu ora 14:00, la Sala de spectacole „Barbu Știrbei”, a VIII-a ediție a evenimentului intitulat “SĂRBĂTOAREA PRIMĂVERII” – spectacol-concurs desfășurat sub îndemnul ”CÂŞTIGĂ PENTRU ȘCOALA TA”.

S-au înscris în concurs 15 unități de învățământ din municipiu – grădinițe, școli gimnaziale și licee reprezentate prin aproape 300 de copii și elevi, care vor prezenta momente de muzică și dans conform temei concursului.

Fiecare protagonist al momentelor artistice va primi un premiu de participare, iar câștigătorul desemnat de juriu va prelua, de la câștigătorul ediției precedente, trofeul festivalului, pe care îl va deține până la ediția următoare. Împreună cu trofeul, învingătorul va intra în posesia unui premiu destinat utilizării în cadrul activităților școlare din unitatea de învățământ respectivă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Gesturi de limbaj corporal care lasă o impresie proastă

Uneori, nu doar cuvintele și gesturile pot crea o neînțelegere, lăsând o impresie proastă, la fel se întâmplă și cu limbajul corpului. Iată câteva dintre gesturile comune despre care nici nu ți-ai dat seama că lasă o impresie proastă. Menţinerea brațelor la spate Este un gest care transmite celeilalte persoane mesajul că te simţi incomod sau chiar autoritar. Demonstrează neîncredere în cel cu care vorbeşti. De asemenea, este un mod […]

today16 martie 2023

0%