Life

Marc Anthony și Nadia Ferreira așteaptă primul lor copil împreună

today16 februarie 2023

Fundal

Mark Anthony și noua sa soție Nadia Ferreira au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților anunțând că așteaptă primul lor copil împreună.

Cuplul a împărtășit vestea fericită pe Instagram marți, la puțin peste două săptămâni după ce s-au căsătorit. Perechea a postat un anunț comun, împărtășind o fotografie cu burtica Nadiei și mâna muzicianului deasupra, „Cel mai bun cadou de Valentine’s Ever!!!” adăugând în spaniolă „Îți mulțumim Dumnezeu pentru această mare binecuvântare din viețile noastre”.

Această dezvăluire vine la scurt timp după ce cuplul s-a căsătorit la Muzeul de Artă Pérez din Miami, Florida, pe 28 ianuarie. La eveniment au participat mai mulți prieteni de ai lor, printre care David și Victoria Beckham, Salma Hayek, Lin-Manuel. Miranda, Maluma, Leah Remini, Daddy Yankee.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Ziua Națională a Lecturii a fost marcată de Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu

Ieri, 15 februarie, a fost Ziua Națională a Lecturii, iar cu această ocazie conducerea Bibliotecii Județene Alexandru Odobescu din Călărași și-a “mutat sediul” printre oameni, dăruind cărți în semn de mulțumire si apreciere pentru fiecare moment petrecut alături de această instituție. “Pentru că cei mici sunt în vacanță ne-am hotărât să scoatem noi biblioteca din sediu și să o aducem în sânul comunității. Suntem prezenți în zonele aglomerate ale orașului […]

today16 februarie 2023

0%