Actual

Micutzu face show la Călărași

today17 februarie 2023

Fundal

Călărășenii sunt invitați la stand-up comedy. Marți, 7 martie, la orele 18:00 și 20:00, pe scena Sălii Barbu Știrbei va fi prezent Micutzu. Acesta pleacă în turneu cu un spectacol nou ” – „Vremuri de restriște” și de data aceasta nu este singur, ci însoțit de Geo Adrian și George Dumitru.

Un show despre orice, despre toate și despre tot, un show în care cu siguranță te vei regăsi. Trei comedianți, o singură misiune, să te facă să râzi în hohote. Prețul unui bilet este între 75 și 105, iar acestea se pot achiziționa doar online de pe iabilet.ro.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Podul de la Șoldanu a fost finalizat. A fost dechisă circulația

Podul de la Șoldanu, finanțat integral din bugetul Consiliului Județean, a fost finalizat. Începând de ieri, 16 februarie, circulaţia pe noul pod peste râul Argeș s-a deschis oficial. Panglica peste noul pod, a fost tăiată de către oficialităţile locale, vicepreședintele Ion Samoilă , primarii localităților Radovanu și Șoldanu și reprezentantul firmei constructoare. Podul de la Șoldanu face legătura cu localitatea Radovanu (DJ 403) peste râul Argeș și are o lungime […]

today17 februarie 2023

0%