Divers

Piața izolației cu celuloză va înregistra o creștere uriașă în perioada 2021-2026

today12 mai 2021

Fundal
O scurtă analiză a industriei de izolații termice cu celuloză în Europa.

Cel mai recent raport de cercetare privind piața izolației celulozei a adus pronosticuri valoroase privind utilizarea acestor materiale, la nivel global și european. Materialul lansat în primăvara acestui an reușește să încorporeze analiza diferiților factori care sporesc creșterea pieței – oportunități de afaceri, strategii de creștere, restricții și factori determinanți.

Atât tendințele actuale cât și etapele istorice din 2016 până în 2021 arată o analiză a detaliată a prețurilor și reușește să facă estimări chiar și pentru următorii cinci ani. La ora actuală, segmentarea afacerilor cheie din această piață a izolării celulozei arată o rata de creștere a aplicațiilor, inclusiv în următoarele domenii:

  • Termico-acustice
  • Termic
  • Acustic

Celuloza devine tot mai utilizată, atât în segmentul de clădiri rezidențiale cât și comerciale.

De ce este celuloza, ca și izolație, tot mai populară în România și în Europa?

Iată, pe înțelesul tuturor, câteva lucruri (rezumate) deosebit de importante despre acest material:

Poate cea mai ecologică izolație la ora actuală, celuloza, s-a dovedit perfectă pentru locuințe sau birouri. Cu o izolație de celuloză corect instalată nu va trebui să vă faceți griji cu privire la plata facturilor mari de energie sau la eliminarea mucegaiului.

Izolația de celuloză este un tip de izolație groasă, densă și aglomerată, cu o consistență similară penelor de puf. Este fabricată în principal din hârtie reciclată și este instalat în mod uscat (prin suflare), ceea ce o face ușor de instalat. Acest lucru aduce beneficii atât casei, cât și sănătății membrilor familiei. Celuloza este, de asemenea, rezistentă la foc și mucegai și poate reduce foarte mult sunetele care trec dintr-o cameră în alta. De asemenea, celuloza este rezistentă la insecte și la alte paraziți ori dăunători, deoarece este tratat cu borat. Toate aceste lucruri fac din celuloză o opțiune de izolare de lungă durată.

Profesioniștii de la Izolațiinaturale.ro vor face procesul de izolare cu celuloză cât mai simplu și curat posibil, indiferent de locul în care are loc instalarea – pod, acoperiș, mansardă etc. Poate fi așezat și ca strat gros peste izolația existentă din fibră de sticlă.

Izolația de celuloză se va așeza și se va conforma cu majoritatea obstacolelor care se găsesc în pereți și mansarde, făcând-o cea mai convenabilă (și adesea singura) alegere pentru pereții care sunt deja închiși (materialul se va sufla în interior, cu mașinării speciale).

Dacă sunteți în căutarea unui mod convenabil și economic de a vă izola proprietatea, de a o proteja de foc și de a atenua sunetele din exterior, izolația de celuloză suflată/pulverizată este opțiunea perfectă!

La Izolatiinaturale.ro ai garanția unor prețuri mici, ai posibilitatea de plăti în rate, te bucuri de consultanță profesională și acreditări complete – totul pentru sănătatea, bunăstarea și economiile familiei tale!

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Pentru grija plantelor, culturilor si casei tale, alege produsele fitosanitare Petmax

Investeste intelept in conservarea, cresterea si protejarea plantelor. Astazi se vorbeste mai mult decat oricand despre produsele fitosanitare, atat in contextul daunatorilor, cat si cel al culturilor eficiente dar si al protectiei mediului. Te-ai intrebat cum sunt utilizate aceste substanțe chimice ori biologice în agricultură, care este cea mai buna metoda de a alege din optiunile actuale si cum functioneaza ele? In primul rand, trebuie sa intelegem definitia produselor fitosanitare […]

today2 mai 2021

0%