Divers

Protejeaza-ti angajatii cu o instalatie de filtrare a aerului de calitate superioara.

today29 octombrie 2021

Fundal
Indiferent de spatiul pe care il aveti, un aer curat ajuta angajatii sa lucreze mult mai bine.

De foarte multe ori, perioada toamnei si a iernii aduce adesea raceli, gripa sau alte boli, iar cum oamenii petrec cam 90% din timp in interior, poate duce cu usurinta la infectarea celor din jur. Cand oamenii tusesc sau stranuta, secreta picaturi mici de infectie care se pot raspandi cativa metrii si raman in aerul expirat foarte mult timp. Odata ce picaturile au cazut pe suprafete, virusii si bacteriile pot supravietui cateva zile, in functie de mediu si conditii. Dar contaminarea aerului nu se face numai prin aceste exemple, ci este realizata si datorita substantelor pe care le folosim la lucru zi de zi.

Efectele nocive ale poluarii aerului nu sunt un secret apropiat. Calitatea aerului interior din birouri si din interiorul altor locuri de munca este importanta nu numai pentru confortul lucratorilor, ci si pentru sanatatea acestora. Calitatea slaba a aerului interior a fost legata de simptome precum: dureri de cap, oboseala, probleme de concentrare si iritarea ochilor, nasului, gatului si plamanilor. De asemenea, unele boli specifice au fost legate de contaminantii specifici ai aerului sau a diferitelor medii interioare, cum ar fi astmul cu medii interioare umede. In plus, unele expuneri pot duce la cancer dupa mai multi ani.

Cat de mult si ce emitem pentru poluanti s-au schimbat de-a lungul timpului, dar mai presus de orice rationament, cea mai mare provocare de astazi este ca emitem cantitati mai mari de particule mai mici in aer, numite particule PM1. Aceste particule sunt foarte mici, cu dimensiunea de un micrometru, poate chiar mai mici si se pot elimina cu ajutorul celor mai bune instalatii filtrare aer.

Importanta alegerii unor instalatii de filtrare aer.

Este important sa alegeti un sistem de purificare a aerului care sa serveasca cel mai bine situatiei dumneavoastra de afaceri, mediului si conformitatii.

Iata 4 criterii cheie pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de a gasi solutia potrivita a filtrarii aerului:

  1. Standarde tehnologice. Adesea solutiile de filtrare vor avea o eficienta de 99%. Instalatiile noastre de filtrare a aerului au un standard industrial recunoscut pentru aceasta cerere prin care implica indepartarea contaminantului din fluxul de aer.
  2. Eficienta filtrarii. Eficienta filtrarii sau captarii particulelor este masurabila pe sistem. Aceasta inseamna ca instalatiile noastre de filtrare a aerului sunt testate individual si au certificate pentru performante garantate.
  3. Rata de livrare a aerului curat. Aceasta este o componenta cheie pentru evaluarea instalatiilor noastre. Cu cat mai mult aer curat va fi livrat in zona de lucru, cu atat rata corecta de livrare a aerului curat va asigura dimensiunea corecta a instalatiilor de purificare a aerului.
  4. Este foarte important sa se poata asigura calitatea aerului, dar si controlul consumului de energie prin reducerea eficientei operationale atunci cand obiectivele de calitate a aerului sunt atinse.

AliceSablare lucreaza activ cu obiectivele ONU de sustenabilitate, iar revizuirea calitatii aerului la locul de munca poate face o mare diferenta pentru sanatatea angajatilor si poate creste productivitatea.

 

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Cât de eficiente sunt analizele la sol și la apă pentru agricultură?

Analizele solului și apei sunt mai importante ca oricând din cauza modificărilor prețurilor la recolte și îngrășăminte. În ultimii ani, costul prelevării și analizei solului și costul analizei apei potabile au crescut foarte puțin, în timp ce prețurile îngrășămintelor au crescut de două până la de patru ori. Prin urmare, pentru a obține cele mai exacte recomandări privind administrarea de îngrășăminte și pentru a se asigura de o eficiență sporită, […]

today27 octombrie 2021

0%