Life

Selena Gomez se simte eliberată de trecutul ei ca vedetă Disney

today16 februarie 2023

Fundal

Selena Gomez a declarat pentru Vanity Fair, în cadrul ediției Hollywood 2023, că nu se mai simte bântuită de trecutul ei Disney. Actorița „Only Murders in the Building” a ajuns la faimă internațională ca vedeta din „Wizards of Waverly Place” de la Disney Channel, iar faptul că este o vedetă Disney punea o limită pentru ceea ce putea spune în public. Acum, Gomez se simte mai eliberată după lansarea documentarului ei Apple din 2022 „My Mind and Me”.

Cu siguranță mă simt liberă de asta”, a spus Gomez despre trecutul ei Disney. „Uneori sunt declanșată. Nu este că mi-e rușine de trecutul meu, am muncit atât de mult să-mi găsesc propriul drum. Nu vreau să fiu cine am fost. Vreau să fiu cine sunt.”

Când a fost întrebată dacă au existat momente în cariera ei de actorie în care a fost împiedicată să-și spună părerea, Gomez a răspuns: „Desigur. Nu eram deloc un copil sălbatic, dar eram pe Disney, așa că a trebuit să mă asigur că nu spun „Ce naiba?” în fața nimănui. Sunt lucruri pe care mi le puneam și eu pentru a fi cel mai bun model. Acum cred că a fi cel mai bun model înseamnă a fi sincer, chiar și cu părțile urâte și complicate din tine.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Marc Anthony și Nadia Ferreira așteaptă primul lor copil împreună

Mark Anthony și noua sa soție Nadia Ferreira au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților anunțând că așteaptă primul lor copil împreună. Cuplul a împărtășit vestea fericită pe Instagram marți, la puțin peste două săptămâni după ce s-au căsătorit. Perechea a postat un anunț comun, împărtășind o fotografie cu burtica Nadiei și mâna muzicianului deasupra, „Cel mai bun cadou de Valentine’s Ever!!!” adăugând în spaniolă „Îți mulțumim Dumnezeu pentru această mare binecuvântare din […]

today16 februarie 2023

0%