Life

Semne zodiacale care nu au simțul umorului

today26 octombrie 2023

Fundal

Nu toată lumea se naște cu un simț al umorului fantastic. De fapt, unii oameni, chiar și cei care presupun că sunt amuzanți, pot crede că au simțul umorului, dar pur și simplu nu au. Și la fel ca multe aspecte ale personalității tale, semnul zodiacal sub care te-ai născut poate juca cu siguranță un rol important în cât de mult simț al umorului ai.

Iată care sunt semnele zodiacale care nu au simțul umorului

Rac

Deși se știe că racul are instinct matern în modul în care interacționează cu ceilalți, uneori acel instinct șterge orice capacitate de a râde. Sigur, viața cere seriozitate uneori, dar dacă nu poți râde, cel puțin uneori, viața va fi plictisitoare și toată lumea se va gândi la tine ca fiind un plictisitor total. Practic, dacă nu vrei să fii considerat nebunul petrecerii, râzi; îti va face bine.

Scorpion

Pentru început, nu știi niciodată cu adevărat ce gândește un Scorpion. Din această cauză, sunt greu de citit și este probabil să nu râdă nici chiar și atunci când ești amuzant. Scorpionii ar trebui să facă echipă cu alți Scorpioni, atât ca prieteni, cât și ca iubiți.

Săgetător

Nu există nimic mai rău decât cineva care vrea să fie în centrul atenției și crede că este amuzant, dar nu este. Cunoscut ca fiind ticălos, Săgetătorul cu siguranță nu își poate înțelege simțul umorului în mod direct și îngust, pentru că pur și simplu nu înțelege.

Capricorn

Poate pentru că se nasc în cea mai rece parte a anului, cel puțin în emisfera vestică, dar Capricornul este la fel de rece ca și lunile în care se nasc. Și, din păcate, acea răceală se extinde și la simțul umorului lor – adică practic a fost înghețat și nu există. În general, Capricornului nici nu-i place să se distreze prea mult.

Fecioara

Fecioara este prea concentrată pe detalii pentru a avea simțul umorului. Natura lor meticuloasă îi face grozavi pentru alte lucruri – cum ar fi detectiv, de exemplu – dar simțul umorului nu au nici pe departe.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Insomnie și somn: Cum să dormi ca un bebeluș

Pentru marea majoritate dintre noi, viața de zi cu zi este foarte aglomerată. Între muncă, creșterea copiilor, viața de familie, relațiile noastre romantice, ieșirile, sarcinile și treburile de zi cu zi, de multe ori pare că nu sunt suficiente ore într-o zi, iar găsirea echilibrului este cheia. Totul este important și că nu trebuie să uităm să avem grijă de noi înșine, să mâncăm bine și să rămânem activi. Dar […]

today25 octombrie 2023

0%