Life

Semne zodiacale care nu au simțul umorului

today16 iunie 2023

Fundal

Nu toată lumea se naște cu un simț al umorului fantastic. De fapt, unii oameni, chiar și cei care presupun că sunt amuzanți, pot crede că au simțul umorului, dar pur și simplu nu au. Și la fel ca multe aspecte ale personalității tale, semnul zodiacal sub care te-ai născut poate juca cu siguranță un rol important în cât de mult simț al umorului ai.

Iată care sunt semnele zodiacale care nu au simțul umorului

Rac

Deși se știe că racul are instinct matern în modul în care interacționează cu ceilalți, uneori acel instinct șterge orice capacitate de a râde. Sigur, viața cere seriozitate uneori, dar dacă nu poți râde, cel puțin uneori, viața va fi plictisitoare și toată lumea se va gândi la tine ca fiind un plictisitor total. Practic, dacă nu vrei să fii considerat nebunul petrecerii, râzi; îti va face bine.

Scorpion

Pentru început, nu știi niciodată cu adevărat ce gândește un Scorpion. Din această cauză, sunt greu de citit și este probabil să nu râdă nici chiar și atunci când ești amuzant. Scorpionii ar trebui să facă echipă cu alți Scorpioni, atât ca prieteni, cât și ca iubiți.

Săgetător

Nu există nimic mai rău decât cineva care vrea să fie în centrul atenției și crede că este amuzant, dar nu este. Cunoscut ca fiind ticălos, Săgetătorul cu siguranță nu își poate înțelege simțul umorului în mod direct și îngust, pentru că pur și simplu nu înțelege.

Capricorn

Poate pentru că se nasc în cea mai rece parte a anului, cel puțin în emisfera vestică, dar Capricornul este la fel de rece ca și lunile în care se nasc. Și, din păcate, acea răceală se extinde și la simțul umorului lor – adică practic a fost înghețat și nu există. În general, Capricornului nici nu-i place să se distreze prea mult.

Fecioara

Fecioara este prea concentrată pe detalii pentru a avea simțul umorului. Natura lor meticuloasă îi face grozavi pentru alte lucruri – cum ar fi detectiv, de exemplu – dar simțul umorului nu au nici pe departe.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cât va primi Georgina Rodriguez dacă se desparte de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au contract pre-nupțial și nici măcar nu sunt căsătoriți! Se pare că Georgina Rodriguez are un acord în „stil pre-nupțial” cu iubitul ei, Cristiano Ronaldo, în cazul în care perechea se desparte, potrivit ziarelor din Spania. Modelul în vârstă de 29 de ani este împreună cu vedeta Al-Nassr din iunie 2016 și au împreună doi copii, Alana Martina și Bella Esmeralda. Rodriguez este și mama […]

today16 iunie 2023

0%