Life

Semnele zodiacale care nu știu să se bucure când primesc cadouri

today5 octombrie 2023

Fundal

Leu

Ce-i dăruiești unui Leu care are deja totul? Mai bine nimic, pentru că oricum va sfârși prin a-l dărui mai departe. Nu este vorba că Leul urăște orice cadou, doar că există șanse foarte mari să aibă deja ceea ce intenționezi să-i dăruiești. Orice i-ai dărui, e posibil să nu primești nici măcar un mulțumesc în schimb.

Gemeni

Gemenii îți vor primi cadourile și nici măcar nu vor simula un zâmbet. Desigur, sunt momente când Gemenii îți vor returna cadoul, vor dori să-l schimbe sau să primească banii pe el.

Berbec

Berbecul va primi cadoul, dar e posibil ca nici măcar să nu-l deschidă. Dacă peste două săptămâni îl vei întreba dacă i-a plăcut, este posibil să te întrebe pe tine când i-ai dăruit ceva.

Săgetător

Săgetătorul chiar nu își dorește lucruri materiale. El ar prefera să îl scoți la un prânz frumos sau să-l scoți la un bar. Dacă îi dăruiești ceva s-ar putea să-l uite prin locurile pe unde a fost, atât de mult îi pasă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Piesa de teatru „Soț de vânzare” se va juca la sala Barbu Știrbei pe 11 octombrie

Pe 11 octombrie, la ora 19:00, în Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru Soț de vânzare. Oxana, o tânară „modernă" îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra sumei de douăzeci de mii". Andrei Vasilievici pare să facă toți banii. Subiectul tratează original și picant, eterna temă a […]

today5 octombrie 2023

0%